U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Seizoensafslui...

Seizoensafsluiting Argon JO8-1

Foto van Foto van Foto van Foto van
Afgelopen zaterdag was het zover. De laatste wedstrijden van het seizoen. En wat een mooi seizoen was het voor de jongste selectie jongens en meid van Argon.

Na een bliksemstart in de 2e klasse waar alle wedstrijden met dubbele getallen werden gewonnen volgde na de winterstop een promotie naar de 1e klasse. De eerste wedstrijd begon wat moeizaam. Maar werd uiteindelijk met een verdiend gelijk spel geëindigd. Daarna volgden wederom geen enkele verloren wedstrijd. En is de stap naar de 1e klasse een goede beslissing gebleken.
Ook in de beker zijn ze behoorlijk ver gekomen. Maar uiteindelijk was AGB JO8-1 (Hoofdklasse) net een maatje te groot. Kortom een seizoen om niet snel te vergeten.

Dit alles moest natuurlijk nog wel even gevierd worden. Al snel werd besloten om na het Venen cup toernooi een bbq te organiseren. Dit was met het mooie weer in het vooruitzicht een schot in het doel. De kids willen de club van 100 bedanken voor de bijdrage. Ze hebben hun buikjes vol gegeten. En een heerlijke dag gehad.