U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Sluiting sport...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Sluiting sportpark

Foto van
Het onderhoud van de grasvelden gaat a.s. maandag 18 juni beginnen, dus vanaf die datum is het ten strengste verboden zich op deze velden te begeven. Na de laatste oefenwedstrijden thuis van maandagavond zullen ook de kleedkamers niet meer beschikbaar zijn voor clubactiviteiten, slechts de zomertrainingen van Ladru Academy zullen nog tot en met 12 juli op de kunstgrasvelden plaats hebben. 

Wanneer de grasvelden weer beschikbaar zijn, zal afhangen van de weersomstandigheden oftewel hoe het gras in die periode zal gaan groeien. De selectie senioren zal in ieder geval op zaterdag 4 augustus weer van start gaan met de voorbereiding op hert nieuwe seizoen, tot die datum wordt u dus allen geacht het complex niet te betreden. Op uw medewerking wordt gerekend!
Jumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVenen+Into+BusinessStichting+Ronde+Venen+FondsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Van+ZuylenPiton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.Handling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmLabre+Advocaten

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\