U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Aanpassen pasf...

Aanpassen pasfoto digitale spelerspas

Omdat de gezichten van mensen in de loop van het leven aan verandering onderhevig zijn is het van belang de gebruikte foto op identificatiebewijzen up to date te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor de digitale spelerspas van de KNVB.

Met name bij jongere leden verandert er veel en daarom is er de mogelijkheid om zelf via de Voetbal.nl-app een nieuwe pasfoto te uploaden. Dit kan in de periode tussen 21 juni en 1 november door de spelers zelf gedaan worden, dus als jouw foto aan vervanging toe is, maak dan van deze gelegenheid gebruik zodat de scheidsrechter bij de controle van de pasjes niet hoeft te twijfelen aan de juistheid.