U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Afsluiting sei...

Afsluiting seizoen JO19-2

Foto van Foto van Foto van
Vrijdag 15 juni heeft de JO19-2 het seizoen in stijl afgesloten bij de Bowling Mijdrecht met de traditionele BBB: Bowlen, Bier en Bitterballen.

Deze talentvolle spelersgroep met hoofdzakelijk spelers die eerstejaars zijn, is het seizoen keurig geëindigd in de middenmoot van de Hoofdklasse. Het uitsyndroom leek wel van toepassing op deze groep, want het gros van de punten zijn allen behaald aan de Hoofdweg. Dit was dan ook de voornaamste reden om de afsluiting in Mijdrecht te houden…;)

Op deze avond wer er ook afscheid genomen van trainer Arno Klaassen die Argon na 3 succesvolle jaren gaat verlaten. Hij werd door de spelers in het zonnetje gezet met een heerlijke bon een mooi bierpakket. Ook de leiders kregen een mooi bierpakket van de boys!

Hierbij willen wij de leden van de Club van 100 bedanken die ons uitje mede mogelijk gemaakt hebben.