U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Geslaagde seiz...

Geslaagde seizoensafsluiting Argon JO15-5

Foto van Foto van

Zaterdag 2 juni sloot Argon JO15-5 het seizoen af met een gezellig potje voetgolf. De jongens hadden de laatste wedstrijden al laten zien heel aardig te kunnen voetballen. Zeker als dat gecombineerd wordt met de nodige strijdlust.

Die vaardigheden werden meegenomen naar Nieuwegein waar een mooie voetgolf baan ligt. Alle technische hoogstandjes werden uit de kast gehaald om de verschillende obstakels op de banen te nemen: subtiele balletjes met de buitenkant, slimme wippertjes, de nodige effect ballen en her en der een (on)bedoelde afzwaaier.

Ook de coaches en een aantal vaste supporters waagden zich aan het voetgolven. Met wisselend succes, maar wel met heel veel plezier. Het was kortom een mooie afsluiting van het seizoen, met veel dank aan de Club van 100 van Argon voor de financiële ondersteuning.

Op naar volgend seizoen!