U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Inleveren sleu...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Inleveren sleutels Reminder

Foto van
Omdat er voor het nieuwe seizoen weer de nodige wijzigingen doorgevoerd moeten worden voor wat betreft trainingsballen en materialen dient iedereen, die op dit moment in het bezit is van sleutels deze in de loop van deze week in te leveren.
Het gaat hier dus om de sleutels van de ballenkokers en de sleutels van de lockers. Bij aanvang van het nieuwe seizoen worden dan de noodzakelijke nieuwe sleutels weer uitgereikt.

Als men volgend seizoen geen leider of trainer meer is dient ook de sleutel die toegang geeft tot het materialenhok ingeleverd te worden, uiteraard tegen retournering van de destijds gevraagde borg!

Ook de leiders/trainers van de selectie teams die hun teamtassen nog niet ingeleverd hebben krijgen de gelegenheid om dat alsnog te doen op onderstaande data:

Woensdag 27 juni en donderdag 28 juni tussen 19:30 uur en 20:30 uur

Zoals gezegd: iedereen moet zijn sleutels van de ballenkoker en locker inleveren omdat deze allemaal wijzigen in het nieuwe seizoen, op uw medewerking wordt dus gerekend om er voor te kunnen zorgen dat we bij aanvang van de trainingen alles weer op orde hebben.

Bij voorbaat dank!
Van+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Jumbo+VeenbrinkPiton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsHandling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenStichting+Ronde+Venen+Fonds

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\