U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Afsluiting sei...

Afsluiting seizoen JO11-1

Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Een einde van een prachtig seizoen! Kampioen in de hoofdklasse 4 en na de winter een verdienstelijke 7e plek in de middenmoot van de hoofdklasse 2. Op zondag 24 juni sloten we het seizoen met spelers en begeleiders van de jongens O11-1 af.

We verzamelden bij Kameryck aan het Oortjespad en na een drankje gingen we in drie groepen footgolfen. De ene hole van de 18 holes-baan ging wat moeilijker dan de andere, maar we beleefden er een hoop lol aan. Er belandden wel wat ballen in het water, maar dat mocht de pret niet drukken.
Daarna een gezamenlijke lunch met frites en een lekkere snack. Tevens werden de trainers Rimmy en Ruben in het zonnetje gezet en bedankt voor de begeleiding van de boys dit seizoen. En dit was niet alleen met mooie woorden, maar ook met een presentje.

Daarna gingen we in drie nieuwe groepen een GPS-challenge doen. Ik heb een hoop nieuwe Sherlock Holmes gezien!!! In het begin was het even ontdekken hoe de GPS precies werkte en als we eenmaal op de goede plek waren was het ook even goed speuren naar de nieuwe aanwijzing. Ook dit was erg leuk om te doen. We sloten de dag af met een cake van Ruben en een ijsje. Hierna gingen we met een voldaan gevoel weer terug naar huis.

Het uitje werd mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Club van 100. Uiteraard willen wij ze daarvoor hartelijk bedanken. Dat geldt ook voor de ouders, de trainers en natuurlijk de spelers zelf. Na een mooi seizoen gaan we de zomerstop in. Ik wens iedereen een fijne en sportieve vakantie en tot in het nieuwe seizoen!
Labre+Advocatenvan+der+HelmFlynth+adviseurs+en+accountantsVan+ZuylenVerkaik+Holding+B.V.Vermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.