U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Benefietwedstr...

Benefietwedstrijd / UPDATE

Diegene, die al langer bij onze vereniging betrokken is dan wel de club volgt zal de naam zeker herkennen: Dennis Sluyk, vele jaren een rots in de branding als centrale verdediger in de periode, waarin Argon met behoorlijke vaart steeg naar de hoofdklasse op zondag. Naast zijn spelerscarrière was hij ook trainer van jeugdteams en ook had hij onze zaterdagselectie enkele jaren onder zijn hoede. Na zijn afscheid aan het einde van het seizoen 2003-2004 ging hij terug naar FC Utrecht om daar zijn trainersloopbaan te vervolgen. Voor zijn periode bij Argon was hij bij de ploeg uit de eredivisie actief als contractspeler.

Helaas heeft Dennis onlangs te horen gekregen, dat hij ernstig ziek is. De artsen hebben helaas moeten constateren, dat de snel voortschrijdende ziekte niet af te stoppen zal zijn. Toen dit nieuws bekend werd, hebben enkele oud-teamgenoten de koppen bij elkaar gestoken en in goede samenwerking met FC Utrecht wordt er ter ere van Dennis een benefietwedstrijd georganiseerd tussen teams van beide ploegen, samengesteld uit spelers waarmee Dennis in zijn actieve loopbaan heeft gevoetbald.

Deze benefietwedstrijd zal gespeeld worden op woensdag 8 augustus op het sportcomplex Zoudenbalch van FC Utrecht, aanvang 20.00 uur. We hopen dat vele Argonauten deze avond in de gelegenheid zullen zijn om hun steun aan Dennis te uiten bij deze ontmoeting, waaraan vele, vele oud-spelers van de club maar ook van de begeleiding van destijds hun medewerking hebben toegezegd. Als we namen noemen, zouden we de niet genoemde personen onrecht aandoen, u kunt er van overtuigd zijn dat u vele Argonauten door de jaren heen zult kunnen aanschouwen. Bij FC Utrecht zullen onder meer Marcel van der Net, Pascal Bosschaart, Herman Verrips en Stefan Postma hun opwachting maken.

Mocht u eventueel vanwege vervoersproblemen een plekje in de beschikbare bus willen reserveren, dan kunt u contact opnemen via leider-sen1@svargon.nl De bus zal om 17.30 uur vertrekken vanaf ons sportcomplex, het aantal plaatsen is beperkt.

UPDATE 1 augustus
Om het bijzondere aspect van deze wedstrijd te onderschrijven, is in overleg met alle betrokkenen besloten om er een goed doel aan te koppelen en dat is het in Mijdrecht inmiddels zeer bekende Inloophuis ’t Anker, dat zoals bekend gebruik maakt van ons clubhuis voor de bijeenkomsten, die op dinsdag en donderdag overdag gehouden worden voor mensen, die direct of indirect met de vreselijke ziekte te maken hebben.
Een heel mooi doel en daar is ook een mooi, maar uitdagend streefbedrag aan gekoppeld. Het zou toch prachtig zijn, als die ambitie door de medewerking van ons allen waargemaakt zou kunnen worden. We willen u dan ook verzoeken, de hieronder vermelde link met zoveel mogelijk mensen te delen, in de hoop dat we dan ’t Anker inderdaad met dit mooie bedrag zullen kunnen steunen!

Uw donatie kunt u via deze link storten.