U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Triest nieuws

Triest nieuws

Foto van Foto van Foto van
Ons bereikte het droeve bericht dat Ron van Scheppingen op de veel te jonge leeftijd van 47 jaar is overleden. Ron is als vader van onze speler Stan vele jaren bij onze vereniging betrokken geweest en was een vaste bezoeker van de wedstrijden. Ron heeft ondanks zijn wilskracht de strijd tegen zijn ziekte niet weten te winnen.

We wensen zijn vrouw Miriam, zijn kinderen Britt en Stan en verdere familie de kracht toe om dit verlies te kunnen dragen en verwerken.

Informatie over de plechtigheid vindt u op bijgaande kaart.