U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Tweede leven v...

Tweede leven voor shirts

Mede door de wijziging van kledingmerk zijn er natuurlijk de nodige shirts 'overcompleet". Het tenue wat gebruikt werd door het derde elftal heeft inmiddels een mooie tweede kans gekregen, want in de sloppenwijken van Nairobi (waar de ons bekende Stichting4Life diverse projecten heeft) loopt inmiddels een team vol trots rond in deze shirts.

Een mooi initiatief, dat werd gecombineerd met een toch al geplande vakantietrip waardoor de kosten voor vervoer ook minimaal genoemd kunnen worden. Dus, mocht u ook nog een set hebben liggen: weggooien kan altijd nog!
Flynth+adviseurs+en+accountantsZiekenhuis+AmstellandABN+AMRO+Bank+N.V.Reurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyHandling+Company+MijdrechtVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Jumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.