U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Indeling beker...

Indeling beker bekend

De KNVB heeft vandaag de indelingen van de poules in het districtsbekertoernooi bekend gemaakt. Via de Voetbal.nl app kunt u deze terug vinden.

Het eerste elftal is ingedeeld met Legmeervogels, TAVV en Altior. Het tweede mag vanwege de periodetitel van vorig seizoen ook starten in het bekertoernooi voor standaardteams, zij gaan de strijd aan met sc 't Gooi 1, Kockengen 1 en Hertha 1.

De nummering van het bekervoetbal zal morgen gepubliceerd worden, de wedstrijden worden gespeeld op 1, 8 en 15 september.