U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > De kop is er v...

De kop is er vanaf

Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
De voorbereiding op het seizoen 2018-2019 is voor de selectie zaterdag begonnen. Onder de ondanks het vroege aanvangsuur inmiddels bekende hete omstandigheden werd door de behoorlijke grote groep aanwezigen gedurende anderhalf uur lekker gewerkt aan balgevoel en conditie, waarna met een lunch werd afgesloten.

Zoals gezegd, de groep was groot maar er ontbraken nog een tiental gezichten, die in de loop van de komende trainingen aan zullen sluiten. Mede door de aanvulling vanuit de eigen jeugd was het een jonge groep, die liet zien in ieder geval gretig te zijn. Volgende week volgen nog een drietal sessies waarna op zaterdag de eerste oefenwedstrijd op het programma staat, waar ongetwijfeld een groot aantal spelers minuten zal maken.

Een mooie kans voor de supporters om voor het eerst kennis te maken met nieuwe gezichten en uiteraard ook om te zien, of er al enig voetbalbegrip is in de nieuwe gemengde groep.