U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Aanstelling cl...

Aanstelling clubscheidsrechters

De komende periode wordt er de nodige medewerking gevraagd aan alle teams met betrekking tot het aanstellen van een scheidsrechter. Hier en daar is er een kleine blessure, maar met name doordat een fors aantal scheidsrechters de komende weken niet aanwezig zal zijn vanwege (een welverdiende!) vakantie, neemt de kans toe dat we geen scheidsrechters kunnen indelen bij alle wedstrijden.

Verzoek is om tijdig op de site te kijken of er iemand is ingedeeld en indien dit niet het geval is om dan zelf voor een oplossing te zorgen. Want we kunnen wel veel bij Argon maar wonderen verrichten behoort nog niet tot onze kwaliteiten.

Bij voorbaat dank voor de medewerking!

Gerard Konincks
Scheidsrechter coördinator