U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Klaverjasliefh...

Klaverjasliefhebbers, attentie!

De scheidsrechtersvereniging district Utrecht (kortweg SVDU) organiseert jaarlijks een koppelklaverjaswedstrijd waarvoor de verenigingen, die als donateur aan de SVDU zijn verbonden, worden uitgenodigd. Dit keer is deze kaartavond op vrijdag 16 november, plaats van handeling uiteraard het paviljoen van de SVDU in Utrecht.

Heeft u interesse om met uw maat onze vereniging te vertegenwoordigen op deze avond, lees dan alle informatie op bijgaand document en meldt u aan bij de organisatie.

Dit artikel heeft de volgende bijlagen:

Klaverjassen donateurs SVDU 2018.pdf
Jumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Van+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Handling+Company+MijdrechtPiton+Consultancyvan+der+HelmLabre+AdvocatenVenen+Into+BusinessVerkaik+Holding+B.V.