U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Scheidsrechter...

Scheidsrechters, bedankt!

Foto van Foto van
In het kader van de week van de scheidsrechter, waar we u vorige week over informeerden, werden de leidsmannen namens de vereniging jongstleden zaterdag verrast met een smakelijke traktatie, zoals u op bijgaande foto kunt zien.

Maar gelukkig waren er ook initiatieven namens de elftallen, zoals bijvoorbeeld JO13-1, Op bijgaande foto ziet u aanvoerder Sven Wolvers, die de KNVB scheidsrechter bij hun wedstrijd trakteerde op een lekkere doos chocolade van het merk "Bedankt!"

Ook komend weekeinde staat nog in het teken van deze actie, dus als u zich geïnspireerd voelt door deze foto's, laat u dan niet weerhouden, we kunnen echt niet zonder deze scheidsrechters!