U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Live muziek ma...

Live muziek maar ook verse snert bij de derby

Foto van Foto van
Aanstaande zaterdag 17 november staat de derby tegen CSW op het programma, een gelegenheid bij uitstek om er een leuke middag in het clubhuis van te maken. Er is dan ook live muziek geregeld, Ramon Sandbergen zal die dag voor de nodige sfeer zorgen. Noteer het vast in uw agenda!

Maar ook aan de inwendige mens wordt deze zaterdag gedacht, want in de Bargonaut zal vers gemaakte erwtensoep aangeboden worden. Voor wie dus niet aan wil sluiten bij de vast drukbezette bar in de kantine is er dus alle gelegenheid om zich te laven bij de Bargonaut!