U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Winterstop en ...

Winterstop en sluiting accommodatie

Er zijn nog twee speelrondes te gaan, maar hierbij alvast een mededeling over de sluiting van de velden gedurende de winterstop. Na het weekend van 15 december zijn de velden en de kleedkamers gesloten tot maandag 14 januari 2019. In deze periode kan er dus niet worden getraind.

Uitzonderingen hierop gelden voor de seniorenselectie en voor de teams, die op 22 december en 12 januari al vastgestelde wedstrijden zullen moeten spelen.

Vanaf 14 januari kan dus weer gestart worden met de voorbereiding op de tweede helft van de competitie.
Jumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedPiton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVenen+Into+BusinessVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.