U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Argon JO13-2 i...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO13-2 in het nieuw

Foto van
Dit nieuwe team met tweedejaars en eerstejaars spelers is in het nieuw gestoken door de  vader van één van de spelers. Gérard Spelt was de gulle sponsor,die er voor heeft gezorgd dat dit team een super uitstraling heeft. Mooie trainingspakken waar je als team mee voor de dag kan komen. 

Onder leiding van de nieuwe trainer Epi (overigens geen onbekende binnen de club) leveren deze jongens een topprestaties. Epi en leider Bark zijn streng maar rechtvaardig zodat de jongens zich goed kunnen ontwikkelen. De ontwikkeling is ook te merken aan de vechtlust en het harde werken voor elkaar. De positieve manier van coaching en goede training werpen duidelijk hun vruchten af.

Jongens blijf met z'n allen zoals jullie zijn. Wij als ouders genieten elke week van jullie spel en inzet. Klasse jongens.  
Venen+Into+BusinessVan+ZuylenHandling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsReurings+Onroerend+GoedLabre+Advocatenvan+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.Jumbo+Veenbrink

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\