U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Zaalvoetbal vo...

Zaalvoetbal voor onderbouw

Zoals elk jaar gaat de onderbouw tijdens de winterstop weer de zaal in. En ook nu worden de kids weer voorzien van limo en chips door de kantinekanjers.

Het toernooi van de JO8/9 is op 5 januari van 11:30 tot 14:30 uur in de sportzaal Eendracht, de JO12/13 en MO13 gaan dezelfde dag lekker een balletje trappen tussen 10:00 en 15:30 uur in de Phoenix.
De JO10/11 en MO11 moeten op zondagmorgen vroeg uit  de veren, want om 9:00 uur beginnen de eerste wedstrijden in de Eendracht.

De teams worden onderling verdeeld en spelen tegen elkaar. De coördinatoren zijn bij de toernooien aanwezig en zullen de teamverdeling maken. Er wordt gespeeld met een ‘plofbal’ (zaalvoetbalbal).

Let op: Er mag niet op buitenschoenen of schoenen met zwarte zolen worden gespeeld. Neem bijvoorbeeld de gymschoenen van uw kind mee! Ook zijn hier weer scheenbeschermers verplicht.

En uiteraard zijn bij deze evenementen toeschouwers van harte welkom!