U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Geen voetbal a...

Geen voetbal aan de Hoofdweg

Helaas kunnen we niet anders als vaststellen, dat de velden van ons complex zaterdag niet bespeelbaar zijn. De natuurgrasvelden kunnen in het geheel niet belast worden zonder schade aan te richten, op de kunstgrasvelden ligt nog sneeuw (deels vastgetrapt om dat er op sneeuw getraind is!!). De verwachting is, dat dit morgenochtend niet meteen verdwenen zal zijn en omdat er in de middag geen wedstrijden zijn, is het besluit genomen om thuis geen wedstrijden te spelen.
Wat betreft de uitwedstrijden kunt u morgen kijken op de pagina met het programma dan wel op de app van Voetbal.nl.
Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Reurings+Onroerend+GoedJumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.van+der+HelmPiton+ConsultancyVenen+Into+BusinessHandling+Company+MijdrechtVan+ZuylenStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.