U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Nieuwe sponsor...

Nieuwe sponsor: Cargo Screeners

Foto van Foto van Foto van Foto van
De Commissie Commerciële Zaken blijft continu op zoek naar bedrijven, die onze vereniging willen steunen en met groot plezier kunnen we u deze week voorstellen aan Cargo Screeners. De eigenaar van dit bloeiende bedrijf is trotse vader van een van onze jeugdspelers en mede vanwege die binding bereid gevonden om Argon te steunen. Wat het bedrijf doet  en hoe snel het groeit kunt u in deze flyer lezen. We zijn blij dat we Cargo Screeners toe kunnen voegen aan de lijst van ons goed gezinde ondernemers!
Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedVan+Zuylenvan+der+HelmStichting+Ronde+Venen+FondsVenen+Into+BusinessLabre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkVermeij+Beheer+B.V.