U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Paasfeest bij ...

Paasfeest bij Argon

Zondag 14 april komt de Paashaas weer langs op ons sportcomplex. Vele paaseieren zullen er dan weer worden uitgestrooid over de velden van sv Argon en onderling zullen er wedstrijdjes gespeeld worden.

Alle pupillen O7, O8 en O9 hebben hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen in hun mailbox. Let wel: als je je aangemeld hebt, gaan wij er vanuit dat je die dag ook daadwerkelijk aanwezig bent. Andersom kunnen wij ook geen deelname garanderen als we geen aanmelding van je hebben ontvangen!
Van+ZuylenHandling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Venen+Into+BusinessVerkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsReurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.