U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Afsluiting Bon...

Afsluiting Boni ClubFund actie

Deze actie gaat nu echt de laatste fase in, alle Fanshops sluiten op 12 mei om 24:00 uur. Daarna is het niet langer mogelijk zegels te verzilveren door bestellingen te plaatsen.

Zodra de shops zijn gesloten gaat ClubFund aan de slag om alle bij elkaar gespaarde FANartikelen te fabriceren. Als de bestellingen gereed zijn ontvangen de deelnemers automatisch een mailtje met uitleg over waar en wanneer de artikelen opgehaald kunnen worden.

Vergeet dus niet op tijd alle gespaarde punten te verzilveren, dat is leuk voor jezelf en goed voor de club!