U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Advertorial: W...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Advertorial: Werken in een leuk bedrijf?

Foto van Foto van
Dan mag je je melden bij Ger Jansen van Jan Jansen Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij B.V. in Amstelveen. Argonaut Ger is, vanwege uitbreiding van werkzaamheden, op zoek naar leuk en gemotiveerd personeel.

Sinds 1971 is Ger actief binnen de schoonmaak- en glazenwasserbranche en heeft hij een schat aan praktijkkennis en ervaring in huis. Een servicegericht bedrijf met vakbekwame medewerkers staat garant voor een optimale uitvoering van uw schoonmaakbehoefte. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Jan Jansen Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij B.V.

Zij zijn gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van alle openbare ruimten van flat- en kantoorcomplexen. Een goed schoongemaakt en onderhouden gebouw geeft uw complex of organisatie een frisse uitstraling. De meeste van de medewerkers werken al vele jaren bij Ger, waardoor zij een vertrouwd en betrouwbaar gezicht zijn!
Vanuit de vestiging in Amstelveen kunnen zij hun diensten tot ver in de regio aanbieden! Diensten binnen de afdelingen schoonmaak, service en glazenwasserij.
 
Ben je in het bezit van een rijbewijs B/BE (overigens niet verplicht) en op zoek naar een leuk bedrijf neem dan z.s.m. contact op met Ger onder nummer 020-6451484 of stuur een mail naar info@jansen-schoonmaakbedrijf.nl.
Meer informatie is ook te vinden op de site www.jansen-schoonmaakbedrijf.nl  Ervaring niet persé noodzakelijk, als erkend leerbedrijf leert Ger je al snel de fijne kneepjes van het vak.
Van+Zuylenvan+der+HelmLabre+AdvocatenVenen+Into+BusinessReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtJumbo+Veenbrink

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\