U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Geslaagde 28e ...

Geslaagde 28e Argon Herfsttrainingsweek

Ongeveer 120 kinderen hebben in de afgelopen vakantieweek weer enthousiast deelgenomen aan alweer de 28e herfsttrainingsweek bij s.v. Argon. De opzet dit jaar was iets gewijzigd omdat FC Utrecht verhinderd was. Al jaren lang verzorgen zij belangeloos de techniektraining op dinsdag. Vanwege een lopende reorganisatie was dat dit jaar helaas niet mogelijk.
Op maandag en dinsdag stonden de onderdelen op het veld op het programma. Positiespelletjes, afwerkvormen, keepersclinic, hooghouden en penaltyking kwamen aan de orde. Dit jaar aangevuld met gatschieten op een door Bouwbedrijf Gebr. Van Scheppingen ter beschikking gesteld gatenbord. De activiteiten op maandag vonden plaats onder een fraai herfstzonnetje. Op dinsdag was het allemaal wat minder, maar gelukkig viel de meeste regen voor aanvang van de activiteiten.
Woensdag was sporthal De Phoenix afgehuurd en gelet op het weer in de middag was dat achteraf gezien een zeer gelukkige keuze. In de sporthal kregen de kinderen allerlei verschillende spel- en sportonderdelen aangeboden. Van touwklimmen en -slingeren, korf- en kegelschieten tot een partijtje zaalvoetbal. Dit nieuwe onderdeel in de HTW viel goed in de smaak.

Voor de winnaars van de verschillende spelonderdelen waren prijzen beschikbaar. Alle deelnemers kregen als aandenken een bidon gesponsord door de Rabobank Rijn- en Veenstromen.

De winnaars:

D-pupillen:
Hooghouden: Timo v/d Meer
Penalty king: Danny Veerhuis
Toernooi: Gijs Visser, Mohammed El Ghini, Tygo Limburg, Jesse Hardeveld, Louk Jagers en Sven Beek (Feyenoord)

E-pupillen:
Hooghouden: Jordy van Eijk
Penalty king: Martijn Egbers
Toernooi: Auke Kooreman, Jordy van Eijk, Niels de Vries, Wiebe Herweijer, Henk Gortemulder, Bauke Lammers, Jens Meeuwis en Casper Outshoorn (Italië)

Al met al kan er terug worden gekeken op een paar leuke dagen waarin sportief en gezellig met elkaar werd gesport en ontspannen. Om dat mogelijk te maken was de inzet van veel vrijwilligers nodig en natuurlijk bijdragen van sponsors. Die waren er gelukkig weer volop.

Trainers en vrijwilligers: Willem de Koning, Simone van Doorn, Paul Roethof, Remco Hendriks, Wim van der Laan, Selectie spelers C1, Alain Hijman, Michiel Zeldenthuis, Frank Rijkeboer, Mark Rijkeboer, Berry Kramer, Menno Lingeman, Danny van Wijk, Björn Houtman, Christiaan v/d Weijden, Remon Heijtel, Guy-Robert Hamenyimana, Robert de Kuijer, Ken Tulleken, Emiel van Dijk, Lennart Keyzer, Kevin van Nieuwkerke, Alex Hendriks, Stefan Lingeman, Michael Gering, Yassin Ouhadou, Alfons Agbolosoo, Tarik Rissoudalie, Sefa Izmir
Keeperstrainers: Edwin Pieterse, Glenn Berkelaar, Rahim Gök, Nordin Vis, Regi Snel
Materiaal: Cees Reurings
Kantine: Karin Hogervorst, Anja Millenaar, Conny Groen, heer van Asten