U bent nu hier: Homepage  > Afgelastingen

Afgelastingen

Laatst bijgewerkt op: 09-09-2013
Afgelastingen van wedstrijden en trainingen worden via deze website bekend gemaakt. Zodra er een wedstrijd wordt afgelast dan wel één of meerdere trainingsvelden afgekeurd worden verschijnt op de homepage een melding, gemarkeerd met een rood vlaggetje. Als u op het vlaggetje klikt, komt u op een pagina, waar u kunt zien wat er afgelast is: trainingen of wedstrijden. U kunt de afgelaste wedstrijden via het wedstrijdprogramma vinden.
Algehele afgelastingen van het district dan wel landelijke afgelastingen worden gepubliceerd op pagina 603 van teletekst van de landelijke televisiezenders Nederland 1, 2 en 3.