U bent nu hier: Homepage  > Business

Business

Laatst bijgewerkt op: 18-09-2018

Goed samenspel scoort!
Hartelijk welkom op de webpagina over sportsponsoring van Sportvereniging Argon. Een pagina waarop u alles leest over onze visie op sportsponsoring. En over ons aanbod voor effectieve communicatie met uw doelgroepen. Gelukkig spelen persoonlijke- en maatschappelijke betrokkenheid nog steeds een grote rol bij het ondersteunen van onze vereniging. Maar minstens zo belangrijk vinden wij het rendement op uw (financiële) bijdrage. Die combinatie van factoren vormt de basis voor onze aanpak.

 

Sponsoring is Business
We winden er geen doekjes om, sponsoring gaat in deze economisch lastige tijd vooral om effectief zaken doen en resultaat behalen. Daar is onze sponsoraanpak op afgestemd. U kunt kiezen uit diverse, heldere sponsorpakketten voor het optimaal ondersteunen van uw specifieke ondernemingsdoelstellingen.
Overigens: wat uw reden ook is om Argon te sponsoren, we garanderen u dat de sponsorinkomsten op verantwoorde wijze worden besteed aan het welzijn van de leden en de toekomst van de Sportvereniging.

 

De Argon Business Club (De ABC)
Alle nieuwe, inspirerende ideeën met als uitgangspunt business – pleasure – voetbal (overigens in willekeurige volgorde te plaatsen hetgeen u het meest aanspreekt) hebben we gebundeld onder de naam “Argon Business Club”. De club heeft als doel een regionaal platform te zijn voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in het versterken of uitbreiden van hun zakelijke netwerk vanuit de visie business – pleasure – voetbal.

 

De CCZ Nieuwsbrief
In de week voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Argon 1, stuurt de Commissie Commerciële zaken een digitale nieuwsbrief via e-mail naar alle sponsors. Hier staan leuke weetjes, nieuwe sponsormethoden en berichten over/van andere sponsors. Wilt u ook deze nieuwsbrief ontvangen, neem dan contact op met commercielezaken@svargon.nl  

De Argon Business Club (De ABC)
• creëert voor u een netwerkplatform voor het opbouwen en vergroten van uw zakelijk netwerk;
• organiseert voor u inspirerende én ontspannende activiteiten; 
• stelt Argon beschikbaar voor de exposure van uw bedrijfsactiviteiten.
• laat u kennis maken met de Argon bijeenkomsten.

Exclusief voor u als ABC lid van Argon organiseren wij een aantal keren per jaar informele netwerk bijeenkomsten waar u uw collega-ondernemers kunt ontmoeten. Dit kan zijn direct na werktijd en (eventueel) voorzien van een hapje en drankje. De nadruk ligt op de mogelijkheid te netwerken, maar er worden ook interessante, grappige, leerzame of bijzondere presentaties en/of workshops georganiseerd. De bijeenkomsten hebben een informeel karakter, maar wel met een informatief gedeelte. Naast de voor u exclusieve bijeenkomsten bent u vanzelfsprekend ook van harte welkom op de andere evenementen die wij voor de andere partners, niet zijnde leden van de business club, organiseren.

De bijeenkomsten voor het seizoen 2018/2019 zullen binnenkort concreet worden ingevuld en bekend gemaakt.

  • zondag 18 november 2018: Footgolf bij Footgolf Nederland met sponsors en een aantal selectiespelers
  • juni 2019: 2de SV Argon Golftoernooi

 

Gezien het initiatief om te komen tot een samenwerking met de Business Clubs van Aalsmeer en Legmeervogels zullen ook deze nieuwe combi-bijeenkomsten onderdeel uitmaken van onze tegenprestatie aan u als sponsor. Ook deze bijeenkomsten zijn gezellig en voor u (zakelijk) interessant.

De bijeenkomsten die in de samenwerking tussen SV Argon - FC Aalsmeer - Legmeervogels gepland staan voor seizoen 2018-2019 zijn;

  • zaterdag 13 oktober 2018: Nations League wedstrijd Nederland - Duitsland
  • donderdag 7 februari 2019: spreker bij FC Aalsmeer
  • donderdag 20 juni 2019: Pitch & Putt of Footgolf

Lid worden van de Argon Business Club is investeren in netwerken, in business – pleasure – voetbal, is investeren in succesvol ondernemen. Lid worden is ook de vereniging steunen. De vereniging, de jeugd en ons 1e elftal helpen bouwen aan een mooie voetbaltoekomst.

Klik hier of op onderstaand plaatje voor meer informatie en de prijzen van de Argon Business Club en andere sponsormogelijkheden.

Daarnaast geven wij u de mogelijkheid om uw naam aan de verschillende evenementen te verbinden en binnen ons afgesloten terrein uiting te geven aan uw producten.

 

Sponsorbrochure SV Argon 2018-2019.jpg

 

Scoren door een omvangrijk bereik
Argon is één van de bekendste sportverenigingen uit de regio Utrecht en Noord- en Zuid-Holland. Met de website bereikt de club maandelijks meer dan 20.000 bezoekers en honderden bedrijven die aan Argon gelieerd zijn, daarnaast worden via de wekelijkse per e-mail verspreide nieuwsbrief zo'n 1.100 adressen bereikt, die interesse hebben in SV Argon. En via lokale mediapartners worden nog veel meer lezers bereikt. Dit betekent dat Argon ook regionale aandacht krijgt via RTV Utrecht en RTV De Ronde Venen, in de schrijvende pers en op internet. Kortom: met Argon bereikt u uw doelgroep. Daarnaast verschijnt voorafgaande aan elke thuiswedstrijd een digitale sponsornieuwsbrief uitsluitend gericht aan onze sponsoren.

Alle afspraken helder vastgelegd
Er staat altijd een accountmanager van de Commissie Commerciële zaken voor u klaar. Van het eerste, vrijblijvende contact, tot het tekenen en het bewaken van de sponsorovereenkomst. Dat is wel zo makkelijk. Voor informatie, advies of contact klikt u hier of neemt u contact op met een van de personen van de commissie die onderaan deze pagina staan.

Overige sponsormogelijkheden
Klik hier voor meer informatie over de overige sponsormogelijkheden of neem contact op met commercielezaken@svargon.nl

Contact
Heeft u interesse in onze uitgebreide en effectieve sponsormogelijkheden? Neem dan gerust contact op met één van de hieronder genoemde leden van de Commissie Commerciële Zaken.Naam Functie Mobiel E-mail
Marco Bakker lid 06-10526775 marcobakker1@gmail.com
Cartouche Veenbrink lid 06-21596158 cartouche@casema.nl
Niels van Yperen lid 06-51623014 commercielezaken@svargon.nl
Peter Schoonderwoerd voorzitter 06-50806592 fam.schoonderwoerd@planet.nl
Handling+Company+MijdrechtVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Jumbo+VeenbrinkJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Reurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.Venen+Into+BusinessLabre+Advocatenvan+der+HelmPiton+Consultancy

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\