U bent nu hier: Homepage  > Veldvoetbalcommissie

Veldvoetbalcommissie

Laatst bijgewerkt op: 23-06-2017
De Veldvoetbal afdeling van Argon zorgt ervoor dat datgene geregeld wordt om het voetballen en trainen mogelijk te maken. Daarvoor zijn er 2 soorten vrijwilligersfuncties binnen Veldvoetbal: de wedstrijdsecretarissen en de coördinator. Voor iedere leeftijdscategorie is er 1 van elk. De wedstrijdsecretaris heeft tot taak het voetbal programma te regelen. Gedurende de competitie stelt de KNVB het programma op, echter als er voor een team geen wedstrijden ingepland staan, probeert de wedstrijdsecretaris een vriendschappelijke wedstrijd te organiseren. Hij / zij doet dit voor alle teams zowel selectie als niet-selectie teams.

De Veldvoetbal coördinator houdt zich met name bezig met de niet-selectie elftallen. Voor deze teams stelt hij / zij de teamindeling samen. Ook zorgt de coördinator voor de juiste toe en uitrusting van teams. Hij / zij onderhoudt hiervoor contact met de leiders en zorgt ervoor dat de ontbrekende spullen aangevuld worden.

Het wedstrijdsecretariaat en de Veldvoetbal coördinatie zijn niet de enige 2 taken. Een andere taak betreft de scheidsrechters, want bij iedere wedstrijd hoort een scheidsrechter. Voor de E- en F-pupillen is die taak ondergebracht bij een specifieke scheidsrechter coördinator. Deze persoon verzorgt ook de begeleiding van de scheidsrechters, die vaak jonge leden zijn die zelf nog in de junioren of pupillen voetballen. Tenslotte dienen de materialen en tenues die aanvulling vergen, besteld te worden bij de leverancier. Die rol is weggelegd voor een materiaal coördinator.

Naam Functie Mobiel E-mailadres
Afgeschermd
Flapper, Mark COORDINATOR ONDER 7 06-83440214 coordinator.onder7@svargon.nl
Gerssen, Jan LID