U bent nu hier: Homepage  > Beginnen met voetballen?

Beginnen met voetballen?

Laatst bijgewerkt op: 09-09-2013

Beginnen met voetballen? Dat kan bij Argon!

Heeft uw kind interesse om te gaan voetballen, maar weet u niet zeker of er wel gelegenheid is om dat voor elkaar te krijgen? Weet dan, dat u bij Argon direct terecht kunt als uw kind in de jongste jeugdcategorie valt. Want bij de jongste F-pupillen kent Argon op dit moment geen wachtlijst, terwijl er ook de gelegenheid is om via enkele proeftrainingen te kijken, of de interesse inderdaad omgezet zou moeten worden in een lidmaatschap.

Omdat de jongste jeugd bij Argon altijd op zondagmorgen om 10.00 uur voetbalt in een interne competitie, hoeft u dus ook geen rekening te houden met reistijden of zoektochten naar andere sportparken, u kunt op die zondagmorgen altijd weer tegen de klok van half twaalf thuis zijn om eventuele andere afspraken na te komen.

Interesse gewekt? Neem dan even contact op met de coördinator van de interne f-competitie via mail coordinator.fintern@svargon.nl of telefonisch via 06-27051871 en u weet alles, wat u moet weten. Als u uw kind wilt inschrijven als lid, kan dat via het digitale inschrijfformulier, dat u kunt vinden op de pagina met informatie van de ledenadministratie.