U bent nu hier: Homepage  > Basketball NBB

Basketball NBB

Laatst bijgewerkt op: 09-09-2013

Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Basketball Bond. Het bondsbureau behartigt de belangen van de verenigingen onder andere door het opzetten van een meerjarenbeleid voor topsport, verenigingsondersteuning te bieden en zorg te dragen voor goed lopende competities. Om dat te kunnen waarmaken dient er samengewerkt te worden met de rayons, waarbij Nederland opgedeeld is in de gebieden Noord, Oost, Noord-Holland, West en Zuid. Elke van deze rayons wordt aangestuurd door een rayonbestuur. Elk rayon is verantwoordelijk voor de organisatie van competities tussen en binnen de rayons. Wij zijn aangesloten bij het district West.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de respectievelijke websites.

Stichting+Ronde+Venen+FondsVan+ZuylenFlynth+adviseurs+en+accountantsHandling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenPiton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkABN+AMRO+Bank+N.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedZiekenhuis+AmstellandVermeij+Beheer+B.V.