U bent nu hier: Homepage  > Teambegeleiding basketball

Teambegeleiding basketball

Laatst bijgewerkt op: 26-08-2015

Sport staat voor plezier en ontspanning. We vinden het daarom ook belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze vereniging. Bij de indeling van de teams kijken we in eerste instantie naar leeftijd maar vergeten niet dat een lid, door ervaring en kwaliteit, ook in een team moet passen. Dat vraagt wat van het individu maar ook wat van het team, want basketball blijft bovenal een teamsport.

Binnen onze vereniging vinden wij het belangrijk dat onze teams goede ondersteuning krijgen. We hebben daarom een coördinator coaches en trainers aangesteld die onze trainers ondersteunt met trainingsschema’s en materialen en de coördinator scheidsrechters coacht en ondersteunt (nieuwe) scheidsrechters. Zo proberen we met z’n allen een enthousiaste, competatieve en sportieve vereniging te blijven.

Flynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtVermeij+Beheer+B.V.Ziekenhuis+AmstellandLabre+AdvocatenVan+ZuylenReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.KingsalmarktABN+AMRO+Bank+N.V.