U bent nu hier: Homepage  > SV Argon - FC Utrecht Talentendagen april 2017

SV Argon - FC Utrecht Talentendagen april 2017

Laatst bijgewerkt op: 24-01-2017

FC Utrecht organiseert in nauwe samenwerking met haar opleidingspartner SV Argon ook in 2017 talentendagen in de regio. De talentendagen vinden zoals elk jaar plaats op de velden van SV Argon in Mijdrecht op de volgende data en voor de volgende categorieën:

Woensdag 5 april voor C-junioren – D -pupillen en E- pupillen
Woensdag 12 april voor (eerste jaars) A-junioren – B-junioren en keepers

Indeling van de categorieën voor onze talentendagen gebeurt op basis van geboortejaar en is gericht op het seizoen 2017-2018.

Deze talentendagen zijn voor spelers en keepers (alleen jongens) die dit seizoen in een selectieteam spelen (1e of 2e team) en binnen een straal van maximaal 35 km van Mijdrecht wonen. Zij krijgen de mogelijkheid om aan de scouts van FC Utrecht en de selectietrainers van SV Argon hun voetbaltalenten te tonen.

* Vind jij dat je voor deze talentendagen in aanmerking komt?
* Woon jij in de regio van de gemeente De Ronde Venen (zie kaart van regio gebied)?
* Ben jij geboren in 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 of 2007 en ben je geen lid van SV Argon?

Schrijf je dan in voor de talentendagen zodat de scouts van FC Utrecht en de trainers van SV Argon kennis maken met jouw voetbal- of keepertalent en dit straks nog verder kunnen ontwikkelen.

Programma voor beide dagen:
17:45 uur en 18:00 uur – ontvangst in de kantine van SV Argon
19:00 uur tot 20:15 uur – voetbal gedeelte op de velden van SV Argon

Let op!
Zorg dat je zelf sportkleding, scheenbeschermers en voetbalschoenen meeneemt. Verder is het noodzakelijk dat je op de talentendag de bevestigingsbrief van deelname en een geldig ID bewijs meeneemt. Zonder deze twee documenten kan er niet worden deelgenomen aan de talentendagen.

Sluiting van de inschrijvingen
Voor de deelnemers van de datum 5 april sluit het inschrijven op 19 maart 2017!
Voor de deelnemers van de datum 13 april sluit het inschrijven op 26 maart 2017!

Inschrijvingen na bovengenoemde data worden door ons niet meer behandeld of beantwoord.

Spelers die worden geselecteerd voor de talentendagen zullen hiervoor ca. 1 week voor de speeldatum een persoonlijke brief ontvangen. Dit is de brief die jouw deelname bevestigt en moet worden meegenomen naar de talentendag samen met je geldig ID bewijs. Spelers die niet worden geselecteerd voor de talentendagen ontvangen van ons een email.

Belangrijk
Deelnemers aan de talentendagen van SV Argon en FC Utrecht moeten zelf toestemming vragen aan hun huidige vereniging om mee te mogen doen. Stel je huidige trainer of coach op de hoogte dat je wilt deelnemen.

Omdat alle aanmeldingen automatisch worden verwerkt is het noodzakelijk alle velden juist in te vullen. Gebeurt dit onjuist, dan komt de aanmelding niet bij ons binnen en kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Communicatie hierover is verder niet mogelijk. Wanneer het aanmeldingsformulier juist is ingevuld ontvangt de inschrijver hiervan een automatische bevestiging.

Meerdere malen inschrijven heeft geen zin.

Met vriendelijke voetbal groet,
Administratie Talentdagen SV Argon