U bent nu hier: Homepage  > Vrienden van Argon Basketball

Vrienden van Argon Basketball

Laatst bijgewerkt op: 26-08-2014
Vanaf december 2013 heeft Argon Basketball ook een commissie “Vrienden van Argon Basketball” opgericht. In deze commissie zitten Carlo van Dijk en Angelique de Langen.

Komende zomer bestaat de afdeling basketball van Argon, tegenwoordig de basketballclub Argon vallend onder de omni-vereniging Argon, 40 jaar. Dit wil men natuurlijk vieren, maar dat vraagt financiën, die niet zo maar even beschikbaar zijn. 

Daarom heeft men het plan opgevat om de “Vrienden van Argon basketball” op te richten met als doel om o.a. voor de viering budget mogelijk te maken. Maar ook voor andere activiteiten en ondersteuningen kunnen deze gelden ingezet worden. In eerste instantie zijn alle leden van de basketballclub en de oud-leden van de club aangeschreven, maar inschrijving staat natuurlijk voor iedereen open. 

Mocht u willen weten, wat een en ander precies inhoudt, het reglement kunt u onderstaand openen zodat u volledig op de hoogte bent. We nemen de vrijheid om deze actie van harte bij u aan te bevelen.

Inmiddels kunnen we de volgende mensen een Argon Basketball Vriend noemen:

De heer R.J. Leeuwerik en mevrouw V.M.M. Denamur
De heer R.A. Kuilenburg
De heer J. Prins
De heer F. Kales
De heer H.P. van Os en mevrouw L.A. van Os
René van Dijk
Mevrouw A. Hardeman
Mevrouw I. Spraakman


Dit artikel heeft de volgende bijlagen:


Vrienden van BB Argon.pdf
Piton+ConsultancyVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedJumbo+VeenbrinkVenen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmLabre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtVermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsVan+Zuylen

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\