U bent nu hier: Homepage  > Teambegeleiding meisjes

Teambegeleiding meisjes

Laatst bijgewerkt op: 03-09-2016
Sinds 2013 kent Argon ook een afdeling meidenvoetbal. Daar we zijn begonnen met een E en een D-team. Nu spelen we met 3 meidenteams, een MO17-1 (B)-team, een MO13-1 (D)-team en een MO11-1 (E)-team. De meiden spelen in een door de KNVB opgezette meidencompetitie en spelen op zaterdag hun wedstrijden. De meiden trainen op dinsdag- en donderdagavond.
De teams hebben minimaal één trainer en één leider die de meiden op en rond het veld begeleiden.

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste meiden die met ons mee willen doen. Ook als je in een andere leeftijdscategorie valt, schroom dan niet en meld je ook aan. Wij vinden het leuk als je meedoet!

Wil je ook graag voetballen of twee keer als proef meetrainen, kom dan gerust een keer langs, alleen of met een vriendin.
Voor vragen kun je ook contact opnemen met ledenadminstratie@svargon.nl
Labre+AdvocatenFlynth+adviseurs+en+accountantsVan+ZuylenKingsalmarktStichting+Ronde+Venen+FondsABN+AMRO+Bank+N.V.Handling+Company+MijdrechtJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Ziekenhuis+AmstellandVermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.