U bent nu hier: Homepage  > Pupil van de week 2014 - 2015

Pupil van de week 2014 - 2015

Laatst bijgewerkt op: 03-08-2015
Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Met enige regelmaat wordt er bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal een Pupil van de Week uitgenodigd. Hier zit u een overzicht van deze pupillen:

1. Argon - CSW: Daan de Jong, Argon E8
Daan de Jong heet voluit Daan Jan Wouter de Jong, vernoemd naar zijn vader. Hij is geboren op 28 november 2005 als derde in de rij. Hij heeft een broer: Stan, die voetbalt in de D1. Zijn zus Maud zit op korfbal, maar dat vindt Daan een meidensport. Hij wilde dan ook graag op boksen, gelukkig is hij daar nog te jong voor en viel de keus al snel op voetbal. Zijn grote voorbeeld bij Argon is Wilco Krimp, verdediger en ook van die mooie blonde krullen! Of Daan net zo talentvol is zal de tijd leren, maar plezier in het spelletje en team heeft hij zeker! Naast voetbal heeft hij nu nog genoeg tijd voor andere dingen. Zijn hobby's zijn: timmeren, kastanjes uit bomen schieten (komt toch het voetballertje naar boven), hutten bouwen, muziek draaien, televisie kijken en spelletjes op de i-pad.

2. Argon - Odysseus 91: Farah el Ghini, Argon ME1
Farah el Ghini is geboren op 19 augustus 2005 en zij is dus net 9 jaar geworden. Namens je team daarom: GEFELICITEERD Farah! Zij heeft een zus en twee broers. Een van haar broers speelt nu ook nog bij Argon. Van kleins af aan speelde Farah al voetbal met hen. Daarom is het ook zo leuk dat zij vorig jaar ook mee kon spelen in het nieuwe meidenteam van Argon. Farah is wel klein van stuk, maar vergis je niet, zij is ook heel snel en daarom een goede spits en een waardevolle speler in het team. In het afgelopen jaar heeft zij een mooie ontwikkeling doorgemaakt door steeds meer over te spelen en haar voetbaltechniek te ontwikkelen. Naast voetbal houdt Farah ook van knutselen en is zij elke woensdagmiddag te vinden in de knutselclub Kinderen helpen Kinderen.

3. Argon - Zevenhoven: Daan Kentrop, Argon E7
Daan is een immer vrolijke knul van 10 jaar. Hij is de mannelijke helft van een tweeling. Zijn zus Tara speelt sinds enkele weken in ME1. Daan is alweer enkele jaren lid van Argon en via de interne competities UEFA en Champions League en de E9 waarin hij vorig seizoen met zijn gezellige team het voorjaarskampioenschap behaalde nu spelend in de E7. Zijn sterke punt  in het veld is zijn fitheid, in combinatie met zijn rappe benen een serieus wapenfeit. Zijn vriendelijke karakter speelt hem in duels nog wel wat parten maar hij maakt de progressie door die past bij een gozer van zijn leeftijd. En belangrijker nog: hij beleeft veel plezier aan het spelletje. Daan gaat lekker op school en zijn hobby’s zijn naast dus het voetbal: Minecraft, lezen en sparen van allerlei belangrijke en soms ook minder belangrijke dingen. Zijn favoriete club is Feyenoord hoewel zijn vader hier een hand in lijkt te hebben. Een idool binnen het profvoetbal heeft hij nog niet, wie weet komt dat nog. Hij is zeer trots gevraagd te zijn voor de rol van Pupil van de Week en gaat proberen de keeper van Zevenhoven te verschalken.

4. Argon - Veensche Boys: Luuk van der Meer, Argon E4
Luuk is een jongen van 9 jaar, om precies te zijn 10 september jl geworden. Luuk woont in de wijk Twistvlied en zit op de Twistvliedschool in groep 6. Het is een vrolijke knul die graag een potje wil voetballen. Ook vind hij het leuk om met zijn tablet bezig te zijn of een spel te spelen op de wii. Dat doet hij dan met een van zijn 2 zussen. Luuk heeft een zus Tara van 11 jaar en een zusje Maaike van 7 jaar. Luuk is al weer een aantal jaren lid en dus zoals velen gestart in de interne competitie. Daarna in de F2 terecht gekomen en vervolgens in de E4 waar hij het prima naar zijn zin heeft met zijn teamgenootjes. In zijn spel is het fysiek een sterke jongen die niet bang is om een duel aan te gaan en met zijn rechterpootje een aardige poeier kan afleveren. Ook als de bal voor zijn linker komt twijfelt hij niet. Zijn favoriete club is Ajax en favoriete speler is Messi. Hij vind het erg leuk om pupil van de week te zijn maar toch ook wel een beetje spannend.

5. Argon - UVV: Daniel: Schoonderwoerd, Argon E2
Daniel is 10 jaar en al jaren betrokken bij Argon. Eerst als supporter bij zijn broers Tim (19 jaar) en Martijn (17 jaar) en vanaf de mini’s op de zondag zelf enthousiast bezig met zijn grootste hobby namelijk voetballen. Daniel speelt in het veld het liefst als aanvaller maar de laatste tijd wordt er steeds meer een beroep op hem gedaan om als spelverdeler te fungeren. Rust brengen en overzicht houden, dat zijn zijn sterke punten. Ook gaat hij wel eens mee met zijn vader om bij het 1e elftal te kijken. Alleen lukt dat vaak niet de hele wedstrijd want veel van zijn vriendjes zijn dan ook vaak aan het ballen op het Cruyff Court en dat vindt hij natuurlijk veel leuker. Daniel zit in groep 7 van de Driehuis School en gaat lekker alhoewel hij ten opzichte van groep 6 wel heel veel huiswerk heeft en dat is wel even wennen. Andere hobby’s zijn lekker buiten spelen, gamen en televisie kijken. Zijn favoriete clubs naast Argon zijn Ajax en Barcelona. Hij is al een paar keer in de Arena geweest en ook een thuiswedstrijd van Barcelona heeft hij al meegemaakt. En 2 keer naar Utrecht via Argon. Hij was superblij om eens pupil van de week te zijn. 

6. Argon - FC Almere: Cas van Nieuwkoop, Argon E5
Cas zit in groep 7 van de Trekvogel in Mijdrecht. Uiteraard heeft Cas naast voetbal ook nog andere hobby’s: wintersporten, snowboarden en skiën en in de zomermaanden vindt hij het gaaf om bij zijn oom te wakeboarden.
Vanaf de Mini’s zit Cas bij Argon op voetbal. Hij is nu tweedejaars E en zit in de E5. De E5 is een erg leuk team met veel goede spelers. Cas staat graag als aanvaller in het veld, maar ook verdedigen gaat hem goed af! 
Hij leeft zich meestal erg uit op het voetbalveld met alle teamgenoten. Cas is erg gedreven en het scoren van doelpunten en winnen geven hem dan ook een goed gevoel.

7. Argon - FC De Bilt: Niek van Asten, Argon E1
Hoi!! Ik ben Niek van Asten en ik ben geboren in Mijdrecht op 20 mei 2004. Ik heb een broer Luc, die voetbalt in de D4 bij Argon. En ik heb een zusje Renee, die bij CSW voetbalt.
Zelf voetbal ik in de E1 waar Tim en Digiano de trainers zijn. Ik leer heel veel van hun, ze doen erg goed wedstrijdgericht trainen. Mijn teamgenoten zijn ook heel aardig en samen hebben we ook veel lol in de sport.
Mijn favoriete club is natuurlijk Ajax en ik zou het erg leuk vinden om een keer tegen een team van hun te spelen. Mijn grote voorbeeld in het Nederlands elftal is Arjan Robben. Ik hoop dat ik later ook profvoetballer word en net zo veel bereik als Arjan.
Ik zit in groep 7 op de Hoflandschool en mijn hobby’s zijn spelletjes spelen zoals schaken, risk en kolonisten maar gamen op de Play Station vind ik ook erg leuk. Maar het liefst voetbal ik samen met mijn vrienden op het schoolplein!! 

8. Argon - Zeewolde: Renee Landman, Argon ME1
Renee is 9 jaar en vanaf de Champions league trots lid van Argon. Na haar eerste seizoen onder de bezielende leiding van Michiel van Aken werd het tijd voor een klasse hoger.ME1 werd haar stap omhoog en na een prachtige eerste seizoenshelft is Renee samen met haar teamgenootjes volop bezig om een mooie plek te behalen in de ranglijst (liefst bovenaan natuurlijk). Renee is qua speelster een type Jan Wouters, nooit opgeven en altijd bereid een stapje meer te doen. Ze is niet het grootste voetbaltalent maar wel een enorme teamspeelster, wat haar dan ook een zeer waardevolle speelster maakt. Ze heeft een oudere zus die ook bij Argon speelt in de MC1. Renee is naast rechtsback ook keepster en volgt ook daar met veel plezier haar trainingen. Afgelopen winterstop is Renee zelfs 2 dagen op stage geweest bij de Utrechtse Vrouwen Voetbal Academie.

9. Argon - TAVV: Milan Sprengers, Argon E6
Milan is 10 jaar en loopt al heel wat jaren op en rond de Argon velden. Vanaf zijn 4e jaar ging hij al samen met zijn vader en opa kijken bij de zondag 1. Zijn idool was toen Patrick Lokken  Milan is begonnen in de Uefa cup en via de Champions league doorgestroomd naar de E6 waar hij met veel plezier speelt.Zijn favoriete positie in het veld is aanvallende middenvelder of spits. De sterke punten van Milan zijn z'n overzicht en passing.Milan zit in groep 7 van de Molenland school. Zijn hobby’s naast het voetballen zijn Fifa spelen op de x-box en minecraft spelen op de pc.
En om als pupil van de week tussen de "grote mannen" van Argon te lopen is toch ook wel een beetje spannend.

10. Argon - VOP: Nick van Scheppingen, Argon E6
Nick is 9 jaar en zit in groep 6 van de Proostdijschool. Sinds zijn  5de jaar speelt hij bij Argon net zoals zijn oudere broer Joey (D3) en zijn vader vroeger deed als speler van zaterdag 1. Nu speelt Nick in de E 5 als eerstejaars. Natuurlijk is het zijn droom om als linksbenig spits in de selectie te komen en zijn vader achterna te gaan....
Vaak is Nick op het complex van  Argon te vinden met vriendjes en zijn broer. Als het geen weer is voor Argon, speelt hij voetbal op zijn tablet! Feyenoord is zijn club net als Argon zaterdag, op naar het kampioenschap!!!

 

11. Argon - Woudenberg: Milan Keijzer, Argon E3
Milan is geboren op 19 juli 2005. Hij heeft een zus, Danique en die voetbalt bij CSW. Dus hebben we af en toe strijd in huis over welke club beter is. Milan voetbalt al vanaf de mini's bij Argon. Hij voetbalt nu in de E3, wat een erg leuk team is.Voetbal is dan ook zijn grootste hobby, iedere dag is hij op het voetbalveld te vinden. Als het slecht weer is dan doet hij een potje voetbal op de Play Station. Zijn favoriete clubs zijn Ajax  en natuurlijk Argon. Zijn droom is om profvoetballer te worden bij Ajax.

12. Argon - Elinkwijk: Brooklyn van Breukelen
Brooklyn is 8 jaar en speelt al vanaf de mini's bij Argon. Hij speelt in de F2 en dat is een leuk team. Voetbal is zijn grootste hobby. Ook houdt hij van snelle auto's en ijshockey. Op de trike van zijn neef rijden is dan ook helemaal super. Uit school gaat hij ook gelijk voetballen, samen met de kinderen uit de buurt. Zijn favoriete clubs zijn FC Utrecht, FC Barcelona en natuurlijk Argon. Hij is dan ook regelmatig in de Galgenwaard te vinden. Samen met pappa en een vriendje met zijn vader op de Bunnikzijde.


Labre+AdvocatenJumbo+VeenbrinkJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVan+ZuylenPiton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedVermeij+Beheer+B.V.Venen+Into+BusinessVerkaik+Holding+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\