U bent nu hier: Homepage  > Basketball takenschema

Basketball takenschema

Laatst bijgewerkt op: 29-08-2016
Om de wedstrijden goed te kunnen laten verlopen hebben we de hulp van al onze leden nodig. Naast de contributie hebben leden ook een aantal neventaken. De bezetting van de jurytafel en het fluiten van een wedstrijd zijn de belangrijkste neventaken om een wedstrijd goed te laten verlopen. Bij de jongste groep jeugdleden bezetten de ouders sinds jaar en dag de jurytafel. 

Als een lid deze neventaak niet uitoefent, heeft dat gevolgen voor de wedstrijden van de andere teams. Dit komt het speelplezier van andere leden niet ten goede. Helaas moeten we constateren dat niet ieder lid deze neventaak even zorgvuldig uitoefent. Bij onze algemene leden vergadering van 10 april 2014 hebben we dan ook een boetebeding vastgesteld. We hopen echter dat we dit niet nodig zullen hebben. Het boete beding is bijgesloten bij deze pagina. 

Bij algemene ledenvergadering van 29 april 2015 hebben we de taak van "Zaalwacht" in het leven geroepen. Voor meer informatie over deze taak verwijzen wij naar de bijlage. 

Tijdens de bijzondere vergadering van 27 augustus 2015 hebben we besloten dat we bij alle jeugdteams de hulp van ouders kunnen inroepen om de bezetting van de jurytafel te bemannen. Onze vereniging is namelijk kwetsbaar in het aantal scheidsrechters en op deze leden doen we al een groter beroep op het uitoefenen van deze neventaak dan bij andere leden. We willen deze groep leden zoveel mogelijk ontzien bij de tafelbezetting en daarom vragen we van de ouders om niet alleen in toerbeurt te rijden naar uitwedstrijden maar ook indien nodig de tafelbezetting te vervullen. 

Tijdens de nieuwsbrieven wordt het takenschema meegestuurd. 


Dit artikel heeft de volgende bijlagen:


Boetebeding SV Argon Basketball.pdf
Taak_Zaalwacht.pdf
Vermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.Handling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmPiton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Labre+AdvocatenVenen+Into+BusinessJumbo+VeenbrinkVan+ZuylenStichting+Ronde+Venen+Fonds

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\