U bent nu hier: Homepage  > Pupil van de week 2015 - 2016

Pupil van de week 2015 - 2016

Laatst bijgewerkt op: 01-07-2017
Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Bij het eerste elftal wordt bij iedere thuiswedstrijd een pupil van de week uitgenodigd, op deze pagina ziet u een overzicht van deze jonge Argonautjes.

1. Argon - WV-HEDW: Yannick van Pelt, Argon E6
Yannick van Pelt is een vrolijke jongen van 9 jaar en is nu  tweede jaars E speler. Zolang hij kan praten zei hij al; Ik ga op voetbal! Yannick mocht kiezen uit allerlei sporten maar hij was heel stellig en moest op voetbal. Nou oké, ingeschreven bij Argon en hij  mocht komen spelen.
Begonnen bij de UEFA en het seizoen daarop naar de Champions League. Vorig jaar mocht hij als 8 jarige naar de E, dat is een jaar jonger dan de rest, maar Yannick stond aardig zijn mannetje.Yannick begon daar in de E9, en de eerste paar wedstrijden waren voor de beker. De spelertjes waren nog niet helemaal op elkaar ingespeeld dus kregen ze de ballen om hun oren. Yannick vond dit niet zo leuk. De tweede wedstrijd moesten ze tegen meisjes spelen. Nou je, had ze moeten horen voor de wedstrijd. Het vooroordeel was snel bijgedraaid toen de wedstrijd werd gespeeld… De uitslag zijn ze snel weer vergeten. Maar gaandeweg het seizoen gingen ze steeds beter spelen. En als afsluiting van het seizoen werd er tegen de vaders gespeeld. De vaders moesten er best hard voor werken om nog een beetje op het gelijke niveau te spelen. Dit seizoen zijn de jongens als compleet team weer van start gegaan in de E6.
Yannick zijn sterke kanten in het veld is dat hij tweebenig is, positie linksvoor. En hij kan ook nog wel eens scoren met een kopbal. Verdedigen vind hij iets minder leuk.
Naast voetbal gaat Yannick naar de Antoniusschool in de Hoef. We wonen vlak bij de rivier De Kromme Mijdrecht waar Yannick dan ook vaak te vinden is, of om te vissen of in de zomer om heerlijk te zwemmen. Voetbal blijft de rode draad in zijn leven. Hij speelt graag FIFA 15 op de Wii. Maar Yannick schopt ook nog wel eens een balletje met zijn grote vriend Reus (de hond). Reus is een van de betere verdedigers.
Yannick is trots dat hij is uitgekozen als pupil van de week bij de wedstrijd Argon 1 tegen WV-HEDW 1. 

2. Argon - CSW: Sven van Dijk, Argon E5.
Sven is een vrolijke jongen van net 9 jaar en voetbalt al vanaf zijn 5e jaar bij Argon. Eerst kijken bij zijn grote broer Wesley die nu in de D6 zit en toen Sven zelf mocht voetballen begonnen op zondagmorgen bij de interne competitie. Nu speelt Sven als eerste jaars E-pupil in de E5. Daar zit hij in een leuk team en maakt hij een prima start met 4 gewonnen wedstrijden op rij!
Het valt Sven alleen niet altijd mee om vroeg zijn bed uit te komen op de zaterdagochtend. Vorige week zaterdag werd er al om 7:15 uur verzameld, maar met succes, want uit tegen DIOS E9 (Nieuw-Vennep) werd er met 5-0 gewonnen. Zijn strijdlust en inzet zijn altijd zeer goed en zijn favoriete positie is linksvoor.
Naast voetballen, speelt Sven graag op de WII en op de I-Pad. Sven vindt het ontzettend leuk om pupil van de week te zijn, zeker tegen CSW. Hij kijkt er wel een beetje tegenop, want het is natuurlijk wel spannend allemaal.

3. Argon - Alexandria '66: Sam Siegers, Argon E1
Mijn naam is Sam Siegers, ik ben 10 jaar en voetbal bij Argon sinds mijn 7e jaar. Ik speel in de E1 in een fantastisch team. Ik sta het liefst centraal in de verdediging. Ik ben bang voor niemand en ik ben snel in het afpakken van ballen en geef dan graag de pass naar voren. 
Ik ben kampioen geworden in de Champions League met Barcelona en in de F3. En nu ook met mijn trainers Mitch en Ricardo gaan we voor het kampioenschap. Dan moeten we natuurlijk wel winnen van CSW en Hertha, maar daar heb ik alle vertrouwen in. 
Ik ben trots om een Argonaut te zijn en mee te lopen met Argon 1. 

4. Argon - Nootdorp: Dewi van der Lijcke, Argon MD1
Dewi is een sportief meisje van 11 jaar en zit in Argon MD1. Vorig jaar is zij begonnen met voetballen bij sv Argon, ze zijn kampioen geworden met haar team Argon ME1 en daar gaan ze dit jaar weer voor. Dewi is een meisje met snelheid en houdt dan ook van scoren! Dewi wil graag profvoetbalster worden , voetbal is haar alles. Waar Dewi is daar is een bal. Dewi krijgt naast de training bij Argon nog extra training bij de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie op zondag.Naast voetballen houdt zij van  chillen met haar vriendinnen en vrienden, you tube filmpjes kijken op haar telefoon, en lekker buiten spelen; maar een dagje in haar pyama vindt ze ook heerlijk.De coach kent Dewi als een gedreven en energiek meisje dat altijd wil voetballen. Ze heeft een neusje voor doelpunten, maar vergeet ook niet dat het een teamsport is daarom geeft ze regelmatig voorzetten voor haar teamgenoten. Demi is een echte rechtspoot en dus een klassiek gevalletje van een linker chocoladebeen. Dewi kennende zal ze ook hier hard aan gaan werken om nog effectiever en gevaarlijker te worden.

5. Argon - Zwaluwen 30: Maaike Schaeffer, Argon F3M
Maaike is een sportieve meid van 9 jaar. Al tijden wilde ze op voetbal en afgelopen april kon het dan ook eindelijk. Dat er toen geen meisjes F-team was, viel haar tegen. Gelukkig mocht ze met de ME1 mee trainen en mee doen met de toernooien aan het einde van het seizoen. Dat ze toen het Noppen en Naaldhakken toernooi wonnen, was natuurlijk heel erg leuk!
Nu zit Maaike in F3M, ze is de aanvoerder. F3M is een team met vrolijke meisjes tussen de 7 en 9 jaar. Het team raakt steeds beter op elkaar ingespeeld, winnen en verliezen wisselen elkaar af. Maaike kan hard rennen en dat is haar kracht bij het voetballen. 
Naast trainen op dinsdag en donderdag en de wedstrijd op zaterdag, speelt Maaike piano en voetbalt ze graag op het voetbalveld in de wijk. Ook gaat ze graag met haar skateboard op pad.
Ze vindt het heel stoer om pupil van de week te zijn. 

6. Argon - 's-Gravenzande: Sven Wolvers, Argon E3
Sven is een heel sportieve jongen van 9 jaar, voetballend in de E3. Naast 3x in de week voetballen schaatst hij bij IJsclub Nooit Gedacht en wanneer er een hardloopwedstrijdje in de regio georganiseerd wordt is hij vaak van de partij. Onlangs met de Zilveren Turfloop wist hij een mooie tweede plaats te behalen. Met zijn conditie zit het dus wel goed en dat kan hij uitstekend gebruiken tijdens de wedstrijden.  Die worden doorgaans tegen tweedejaars E-tjes gespeeld, die fysiek net iets sterker zijn. Sven staat dan zijn mannetje in de verdediging en gaat als het even kan ook graag naar voren. Scoren doet hij niet zo vaak, maar een goede voorzet afgeven of één-tweetje opzetten is net zo veel waard. Vorig jaar wist hij met de F1 kampioen te worden. Dit jaar gaat het iets minder makkelijk, maar met een vijfde positie op de ranglijst doen ze het zeker niet slecht. Van alle sportieve activiteiten staat voetbal toch wel bovenaan, dus de komende jaren zal hij nog wel vaak op de velden van Argon te zien zijn.

7. Argon - Voorschoten '97: Kaj Poldervaart, Argon E2
Kaj is een vrolijke knul van 10 jaar. Hij is de oudste thuis, onder hem komt broertje Dain en de jongste is zusje Efin. Kaj speelt al sinds de mini’s bij Argon vanaf zijn 5e jaar, via de UEFA Cup, Champions League en F2, speelt hij nu in de E2. Zijn sterke punt in het veld is zijn goeie trap en overzicht. Nu met zijn nieuwe trainers wordt er gewerkt aan zijn duels en aan zijn snelheid. Het belangrijkste is dat hij het erg naar zijn zin heeft in de E2! Het zou alleen nog leuk voor ze zijn als ze iets meer zouden winnen…
Kaj is een slimme jongen en gaat lekker op school, tegenwoordig niet van zijn Iphone af te slaan met filmpjes van Enzo Knol, maar gaat gelukkig ook nog graag naar buiten. Zijn favoriete club is Ajax, maar vroeger was hij net als papa voor Feyenoord, er is iets mis gegaan denkt zijn vader? Verder kent hij een hoop spelers en weet precies waar ze voetballen. Dit komt misschien ook wel door FIFA 16?
Hij is super trots dat hij Pupil van de Week is! De aandacht zal hij wat lastig vinden, maar een eer vindt hij het wel!

8. Argon - Vitesse Delft: Kjell van Eeken, Argon E8
Mascotte van de week is dit keer Kjell van Eeken. Kjell zit al vier jaar op voetbal, en speelt dit jaar voor het eerst bij de E-tjes. Erg leuk, het hele seizoen een eigen, vast team. De E8 is een gezellig en fanatiek team en de eerste helft van het seizoen ging erg goed. Ze werden 3e in de competitie en gaan door in de beker.
Kjell speelt graag in de verdediging, maar net voor de winterstop besloot de coach hem toch ook eens in de spits te laten spelen. En jawel, daar scoort hij ook nog doelpunten.  Hij traint graag twee keer per week onder leiding van Jan Burggraaf, een toptrainer volgens Kjell.
Naast voetballen houdt hij ook erg van schaatsen. Gelukkig voetbalt de E8 op zaterdagochtend, dan kan Kjell  ’s middags nog naar de Jaap Edenbaan om daar te schaatsen bij IJsclub Nooitgedacht. Kjell is een echt buitenkind, naast buiten sporten speelt hij graag buiten met zijn buurjongens en vriendjes. Wat doen ze het allerliefst? Lekker een balletje trappen. En als het regent? Een potje FIFA voetbal op de Wii. 

9. Argon - Volendam: Mike van Aken, Argon E4
Mijn naam is Mike van Aken, geboren op 18 augustus 2006 (9 jaar). Lid van SV Argon sinds 2012, UEFA Cup, Champions League (interne competitie), F2 selectie en E4 selectie.Naast mijn school (groep 6) heb ik één hele grote passie. Die passie is voetbal. Samen met papa en mama kom ik heel graag naar mijn club. Wanneer er tijd over is ga ik met plezier vissen en houd ik van gamen.
Vanaf de eerste dag (Inter Milan-UEFA Cup) tot op de dag van vandaag heb ik nog geen wedstrijd en training overgeslagen. Het is dan ook de bedoeling om in een prettige sfeer, een goed resultaat te behalen, namelijk “Winnen”!
Twee jaar geleden werd ik gevraagd om te gaan keepen, maar ik heb gekozen om te blijven voetballen. Dit was een bewuste keuze, hoewel ik ook het “keepen” met veel passie en plezier heb gedaan. Samen met papa en mama kijk ik graag naar voetbal en volgen we het eerste team van Argon dan ook op de voet. Altijd spannend en gezellig.
Komende zomer ga ik deelnemen aan een speciale training bij SoccerXperience (voetbalschool) op het terrein van SV Hoofddorp. 2x in de week, 6 weken lang. Deze training is er speciaal op gericht om mijzelf te ontwikkelen en de techniek beter te combineren onder weerstand.  
Ik was blij verrast, gevraagd te zijn, als “Pupil van de Week”.

10. Argon - Neptunus-Schiebroek: Jens van Yperen, Argon E7
Jens is een vrolijke, spontane en actieve jongen van 10 jaar oud. Jens speelt momenteel in de E7 van Argon, volgens de spelers en ouders het gezelligste team van Argon. Jens is al 5 jaar lid van Argon en via de interne competities UEFA en Champions League (2 maal kampioen met Barcelona) en vorig seizoen de E8 nu dus speler van E7. Zijn favoriete clubs zijn Ajax, Barcelona en Argon en zijn favoriete spelers zijn Messi, El Ghazi en van ons vlaggenschip natuurlijk zijn grote neef Wouter Winters. Jens zijn doel is dan ook om over een jaar of 10 de basisplaats van Wouter over te nemen in het eerste.
Om daar te komen zal er nog hard getraind moeten worden en zullen we het moeten zien als hij vanaf volgend seizoen op “het grote veld” speelt, maar het belangrijkste is en blijft plezier aan het voetballen houden.
Jens is ontzettend trots de Pupil van de Week te mogen zijn en gaat zeker proberen een mooi eerste doelpunt tegen Neptunus-Schiebroek te scoren, wat dan hopelijk als motivatie voor de mannen van het eerste zal werken dat na te doen. 

11. Argon - ARC: Mauro Suyten, Argon E8
Pupil van de week is deze week Mauro Suyten. Hij  is 9 jaar. Mauro kon niet wachten om op voetbal te gaan. Hij ging altijd bij zijn grotere broer Damián kijken. Mauro is gestart bij de mini’s en speelt inmiddels in de E8, een leuk team en ze gaan momenteel aan kop. Mauro speelt het liefste voor, maar ook in de verdediging staat hij zijn mannetje. Mauro wil graag zo lang en zoveel mogelijk voetballen. Ook na de wedstrijden is hij vaak nog met zijn broer en vriendjes op de velden van Argon te vinden. Toen Mauro nog in de Champions League voetbalde, mocht hij een paar keer invallen in het D-team van zijn broer, dat was erg spannend en ging hartstikke goed, en hij had zelfs een keer bijna gescoord als CL-pupil in de D. Mauro is groot fan van Ajax, en Klaassen in het bijzonder. Als hij groot is, wil hij graag een keer naar een wedstrijd van Real Madrid.

12. Argon - Forum Sport: Milan Ros, Argon E1
Ik ben Milan Ros, ben 11 jaar en speel in de E1. Ik voetbal graag, en speel al vanaf mijn vijfde bij Argon.Samen vormen wij een fantastisch team. Meestal sta ik spits. Ik ben linksbenig, en vind dat ik best wel snel kan rennen. Voetbal is mijn grote passie. Ik ga graag naar trainen, en kijk uit naar de wedstrijden die we moeten spelen. Ik vind het fantastisch als ik een doelpunt kan scoren, maar kan ook trots zijn, als ik een mooie assist heb kunnen geven. Ik vind het ook leuk om soms in te mogen vallen bij andere teams. Ik speel graag met mijn vrienden op het Cruyff court. Volgend seizoen ga ik naar de D. Best wel weer spannend. Voetballen op een groot veld, en buitenspel. Ik ben dan ook supertrots om pupil van de week te mogen zijn, en hopelijk speel ik ooit nog eens in het eerste van Argon.

13. Argon - Valken '68: Monika Vukovic, Argon MD1
Ik heet Monika Vukovic. Nu ben ik 11 jaar oud en in juni word ik 12. Vanuit Servië ben ik samen met mijn ouders, zusje en broertje naar Nederland verhuisd (3 jaar geleden).Toen ik hier kwam, ging ik vaak voetballen tijdens gym en in mijn vrije tijd. Uiteindelijk vroeg ik mijn moeder of ik voetbal mocht trainen. Samen hebben wij gekeken welke voetbal clubs er in de buurt waren, en kwamen zo bij Argon. Ik had het erg naar mijn zin en vond al snel mijn plekje in het team.Ik sta in de verdediging, rechts centraal, maar vroeger heb ik vaak op doel gestaan. Ik ben ermee gestopt omdat ik liever meer wou bewegen. Ik heb echt plezier in voetbal met mijn teamgenoten. 
Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.Venen+Into+BusinessVan+ZuylenStichting+Ronde+Venen+FondsLabre+AdvocatenHandling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedPiton+ConsultancyJumbo+Veenbrink

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\