U bent nu hier: Homepage  > Summer Football Event

Summer Football Event

Laatst bijgewerkt op: 21-04-2016
Foto van
8ste Summer Football Event bij Argon!

Op 16, 17 en 18 augustus wordt bij SV Argon het 8de Summer Football Event georganiseerd. Alle jonge voetballiefhebbers van 6 t/m 12 jaar zijn welkom voor drie dagen leuk en leerzaam voetbalplezier. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub dus ook klasgenoten, vrienden en familie kunnen meedoen! 

Dit jaar hebben we een nog mooier tenue en weer een feestelijk programma vol met clinics, voetbalattracties, een toernooi, bingo, quiz en waterspellen. Bij alles staat samenwerken centraal! Voor gezonde lunch en tussendoortjes wordt gezorgd. Klik hier voor een impressie van de vorige editie!

Het Summer Football Event is een ideale dagbesteding in de laatste vakantieweek om de voetbalsmaak weer te pakken te krijgen, (nieuwe) vriendjes te ontmoeten en met een voorsprong het nieuwe voetbalseizoen te beginnen. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met SV Argon en Accent Sport. 

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u op www.togethersportevents.nl/sfe-argon dus zorg snel dat je dit voetbalfeest niet mist. We zitten al voor helft vol!

Sportieve groeten, 

Organisatie Summer Football Event 2016
jobjan@togethersportevents.nl
Van+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Labre+Advocatenvan+der+HelmPiton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedVenen+Into+BusinessJumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+Mijdrecht

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\