U bent nu hier: Homepage  > Pupil van de week 2016 - 2017

Pupil van de week 2016 - 2017

Laatst bijgewerkt op: 19-02-2017
Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Bij de thuiswedstrijden wordt er een pupil van de week uitgenodigd, hieronder ziet u de keuze die in de loop van het seizoen wordt aangevuld.

Argon - RVVH: Roy Zwaneveld, Argon JO11-2
Ik ben Roy Zwaneveld en ik ben 10 jaar oud. Toen ik heel klein was ging ik altijd naar Argon om naar mijn grote broer Jordy te kijken.Ik heb voetbal altijd al heel erg leuk gevonden. Toen ik 5 jaar was geworden mocht ik komen spelen bij Argon, eerst op zondag bij de mini’s, de Uefa cup en de Champions League en toen mocht ik op zaterdag geen voetballen bij de F2.Daarna ben ik bij de E4 komen spelen en aankomend seizoen kom ik in de JO11-2.Ik vind het heel leuk om pupil van de Week te mogen zijn bij het eerste, leuk om een keer mee te mogen maken en ik hoop dat zelf ook nog een keer in het eerste te spelen.

Argon - Noordwijk: Andy Maas, Argon JO11-3
Mijn naam is Andy Maas en ik ben 9 jaar oud en ik woon in Mijdrecht. Toen ik 5 jaar oud was ben ik begonnen met voetballen in de F op de zondagochtend en nu voetbal ik op de zaterdag bij de JO11-3. Op Argon heb ik veel vriendjes en nu met mijn nieuwe team heb ik weer zin in een nieuw voetbalseizoen. Ook bij mij in de straat voetbal ik vaak met mijn vrienden . Ik heb al wat prijzen gewonnen met voetballen wat ik natuurlijk erg leuk vind, maar soms hoort verliezen er ook bij en dat vind ik wat minder leuk. Ook zit ik nog op boksen wat ik ook erg leuk vind en wat ook goed voor mijn conditie is. Van Ajax ben ik een voetbalfan en om bij het  1ste van Argon te gaan kijken op zaterdag 3 september vindt ik ook erg leuk, want van deze grote jongens kan ik ook nog veel leren. Als ik later groot ben word ik misschien ook wel zo goed.......

Argon - Achilles Veen: Rowan Spelt, Argon JO11-3
Mijn naam is Rowan Spelt en ik ben 9 jaar oud en woon in Nieuwveen. De hobby’s die ik heb zijn gamen en voetballen, maar spelletjes doen vind ik ook heel erg leuk. Toen ik 4 jaar was ben ik begonnen met voetballen bij de puppies van Nicolaas Boys.
Sinds begin dit seizoen ben ik bij Argon gekomen bij JO11-4 en heb ik het ontzettend naar mijn zin. Zelf ben ik groot fan van Ajax en hoop dan ook flink wat talent te ontwikkelen om een groot voetballer te worden!
Superleuk dat ik pupil van de week mag zijn, heb er veel zin in!! 

Argon - Jodan Boys: Senna van Yperen, Argon MO11-1
Ik ben Senna van Yperen, het jongste meisje (geboren op 26 maart 2008) van het jongste Argon meidenteam, de MO11-1, ik hoor eigenlijk nog in de MO9 te spelen maar helaas is die er niet dit seizoen bij Argon en ik wilde wel graag bij Argon blijven spelen.
Ik ben een heel vrolijke, spontane en sportieve meid en vind het best heel erg spannend om de Pupil van de week te zijn. Mijn hobby’s zijn voetbal, knutselen, TV kijken en spelen.
Mijn favoriete speler van Argon 1 is natuurlijk mijn grote neef Wouter Winters, maar eigenlijk vind ik ze allemaal wel heel erg goed spelen. Ik hoop dat ik Argon 1 het goede voorbeeld kan geven door de eerste goal van de middag tegen Jodan Boys te maken. 

Argon - Hoek: Sil Rijnbeek, Argon JO10-3
Natuurlijk wil ik pupil van de week zijn! Hoi, ik ben Sil Rijnbeek, 8 jaar en speel in team JO10-3. In dit team spelen allemaal enthousiaste jongens en is het ook nog eens super gezellig. Het plezier staat absoluut voorop. Het liefst sta ik onder de lat. Dat vind ik nou eenmaal het leukst.
Elke week volg ik 2x de voetbaltraining en 1x de keeperstraining bij Argon. Bij deze laatste training leer ik alles over o.a. de juiste keeperhouding, het scheppen van de bal, insnijden, op de juiste manier vallen en ga zo maar door. Mijn “toekomst” bij Argon is ooit begonnen bij de UEFA Cup op zondag. Hier stond ik nog als voetballer op het veld. Bij de Champions League heb ik een keer, toevallig, op doel gestaan en wat was dit leuk! Vanaf dat moment was het duidelijk; ik wil keeper worden.
Als ik vrij ben van school speel ik het liefst buiten. Met mijn broertje Finn en andere vrienden zijn wij vaak op het grasveld te vinden. Spelen met de bal, racen met de fiets of spelen in de hut is dan wat wij het liefst doen. Het is altijd gezellig in de wijk. Verder zijn mijn hobby’s Lego bouwen samen met mijn vader. Van zijn oude lego maken wij graag weer iets nieuws. Ook ben ik dol op de filmpjes van Enzo Knol. Ik volg hem graag over de ins en outs van minecraft.
Ik heb super veel zin om pupil van de week te zijn. Vooral de keepers ga ik goed in de gaten houden.

Argon - Spijkenisse: Thijs Bobeldijk, Argon JO11-1
Hoi allemaal, mijn naam is Thijs Bobeldijk, ben 10 jaar oud en voetbal al vanaf mijn vijfde bij Argon. Ik speel dit jaar in de J011-1 en ben de keeper. Ik vind het superleuk om te keepen en ben bijna elke dag wel bij Argon te vinden, want ik train 5 keer in de week en speel dan ook nog een wedstrijd op zaterdag. Bij Keeperschool Berkelaar leer ik ook erg veel van Glenn, Yannick en Gerard en dat vind ik erg leuk. Ik vind het ook best speciaal dat ik op zondag ook soms trainen krijg van Romero, de keeper uit het eerste elftal van Argon. Mijn favoriete keeper is Manuel Neuer, hem vind ik echt heel goed. Mijn favoriete club is Ajax en sinds dit jaar hebben we seizoenkaarten, waardoor ik lekker vaak naar een Ajax wedstrijd kan kijken in het stadion. Maar nu ik deze week pupil van de week ben, hoop ik dat Argon wint en Romero de nul houdt. 

Argon - Swift: Milan Lübke, Argon JO10-2
Hoi, ik ben Milan Lübke. Ik ben 9 jaar en ik ben 5 jaar geleden begonnen met voetballen bij Argon. Eerst speelde ik op de zondag bij de mini's, de Uefa Cup en de Champions League. Na vele zaterdagen gekeken, rond gelopen en geoefend te hebben op het Cruyff Court, mocht ook ik dit jaar eindelijk op de zaterdag voetballen. Ik vind het erg leuk om tegen andere clubs te spelen en ik heb een heel leuk team, 2 super coaches en samen hebben wij al veel geleerd en ook al veel gewonnen! 
Mijn favoriete speler van dit moment is Kasper Dolberg, hij speelt bij mijn favoriete club Ajax! Later wil ik net als vele anderen profvoetballer worden, mocht dit niet lukken dan wil ik graag bij het leger.
Ik heb al veel gehoord over de pupillen van de week en nu mag ik het zijn, ik heb er heel veel zin in!

Argon - Sliedrecht: Sem van der Kroef, Argon JO11-2
Ik ben Sem, ben 10 jaar oud en zit op voetbal bij Argon. Toen ik 6 jaar was begon ik bij de UEFA, daarna ging ik op doel bij de CL. Keepen vond ik erg leuk, ik leerde ook veel op de keepers-training. Daarna ging ik naar de F2, E4 en nu sta ik op doel bij JO11-2. 
Ik krijg elke week keeperstraining en soms ga ik naar de keeperschool om nog beter te worden. Als ik niet train of voetbal, speel ik buiten met mijn vrienden of ik speel binnen een spelletje op mijn telefoon. 
Toen ik hoorde dat ik pupil van de week mocht zijn,  was ik blij en meteen een beetje zenuwachtig voor de wedstrijd. Later wil ik ook keeper worden bij Argon 1.

Argon - Zwaluwen: Evi Millenaar, Argon MO11-1
Ik ben Evi Millenaar. Ik word op 2 april 10 jaar. Op dit moment speel ik in de M O11, meestal is mijn positie links-midden, maar soms ook spits. Ik ben bij Argon begonnen met voetbal bij de mini's  op zondag, nu speel ik dus in de competitie en daarin gaat het heel goed. In het najaar zijn we bovenaan geëindigd en daarom spelen we nu een klasse hoger. Ik ben fan van Ajax en natuurlijk ook van FC Barcelona, ik hoop later zelf ook op heel hoog niveau te kunnen voetballen, liefst betaald.
Ik vind het heel leuk dat ik vandaag pupil van de week mag zijn en hoop dat Argon zal weten te winnen.

Argon - DFS Rayan Chakroun, Argon JO10-3
Hoi, Mijn naam is Rayan Chakroun, woon in Mijdrecht en ben 9 jaar oud. Sinds mijn 5de jaar voetbal ik bij Argon.Momenteel zit ik in het team JO10-3 en heb het erg naar mijn zin. Dit is mijn eerste jaar dat we ook uitspelen. Ik vind dat erg leuk. Ook heb ik altijd zin in de trainingen. Naast SV Argon ben ik fan van Ajax, Real Madrid en Barcelona. Maar het meest fan van Ajax. Zelfs mijn kamer is helemaal vol met Ajax!  Ik wil graag profvoetballer worden. Mijn favoriete voetballer is Ziyech. Ook een middenvelder net als ik. Mijn hobby’s zijn voetballen, kickboksen en gamen. En als ik game is het vaak FIFA 17.  

Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Van+ZuylenStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVenen+Into+BusinessJumbo+VeenbrinkHandling+Company+MijdrechtVerkaik+Holding+B.V.Labre+Advocatenvan+der+Helm

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\