U bent nu hier: Homepage  > Speeldagenkalender 2017-2018

Speeldagenkalender 2017-2018

Laatst bijgewerkt op: 26-05-2017
In overleg tussen de KNVB en de amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/’18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. Dit is de belangrijkste uitkomst van de meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 1.200 clubvertegenwoordigers, over de speeldagenkalender van seizoen 2017/’18.

Flexibele winterstop
In deze kalender is er voor het eerst sprake van een flexibele winterstop van 27 januari tot 4 maart, in deze speeldagenkalender geel gearceerd. Dit betekent dat er een ruimte van zes weken is ingelast om vier wedstrijden te spelen. Verenigingen kunnen voor deze periode in onderling overleg bepalen of ze een wedstrijd naar een andere datum willen verplaatsen dan op het wedstrijdschema staat aangegeven. Dit geldt ook voor wedstrijden in de A-categorie.

Als verenigingen hier niet uitkomen, dan blijft het schema uiteraard leidend. Deze nieuwe opzet wordt aankomend seizoen getest en op basis van de resultaten wordt gekeken of dit in de toekomst kan worden uitgebreid binnen de reguliere competitie.

In bijgaand pdf document kunt u de invulling van de kalender zien.

Dit artikel heeft de volgende bijlagen:

speeldagenkalender-2017-2018.pdf
Stichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmLabre+AdvocatenPiton+ConsultancyFlynth+adviseurs+en+accountantsVan+ZuylenZiekenhuis+AmstellandVermeij+Beheer+B.V.ABN+AMRO+Bank+N.V.