U bent nu hier: Homepage  > Pupil van de week 2017 - 2018

Pupil van de week 2017 - 2018

Laatst bijgewerkt op: 12-11-2017
Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Bij de thuiswedstrijden wordt er een pupil van de week uitgenodigd, hieronder ziet u de keuze die in de loop van het seizoen wordt aangevuld.

Argon - Swift: Mikolaj Maciejewski, Argon JO10-2
Ik ben Mikolaj Maciejewski, woon in Mijdrecht en begon bij Argon te voetballen toen ik zes jaar was. Ik begon bij de UEFA cup daarna ging ik naar de Champions League vier seizoenen spelen. Nu ben ik negen jaar en speel ik in JO10-2.
Mijn hobby's zijn computerspelletjes spelen en voetballen. Ik vind het ontzettend leuk om pupil van de week te zijn. Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren want dit is mijn eerste keer als pupil van de week.
Ik vind het heel spannend en ik vind het heel leuk om met oudere spelers een warming up te hebben en op goal te schieten bij een oudere keeper. Ik ben heel benieuwd.

Argon - Hoek: Dinand Manhave, Argon JO10-1
Ik ben Dinand Manhave, 9 jaar oud en ik woon in Mijdrecht. Ik zit op de Eendracht in groep 6.Sinds mijn 4e jaar voetbal ik met veel plezier bij Argon, nu in JO 10-1 en ik hoop dit nog heel lang te doen.
Ik ben gek van voetbal, ik heb dit jaar een seizoenkaart bij FC Utrecht bij elkaar gespaard en ik ben de aller-, aller-, allergrootste fan van onze Utrechtse parel, Mark van der Maarel!
Naast voetballen heb ik nog een aantal andere hobby’s die ik graag uitoefen zoals vissen en spelen op de PlayStation. Uiteraard mag ik YouTube kijken ook niet vergeten te noemen.
Ik heb wel veel geluk bij Argon, afgelopen jaar heb ik de meeste loten van de grote club actie verkocht en nu dan dus pupil van de week. Ik ben hier super blij mee!

Argon - Nootdorp: Justin van Leeuwen, Argon JO11-5
Hoi, ik ben Justin van Leeuwen en ik ben bijna 10 en vind voetbal het leukste wat er is, daarom ging ik ook uit mijn dak toen ik hoorde dat ik pupil van de week ben.Mijn hobby´s zijn: voetballen, gamen en buiten spelen. Ik zit vanaf mijn 5e op voetbal en ik vind het super. Mijn favoriete voetbalclub is: Ajax. Ik zit op De Windroos in Mijdrecht en zit in groep 7. Mijn favoriete speler is Kasper Dolberg en Jasper Cillessen.

Argon - Noordwijk: Tijn de Ruiter, Argon JO11-4
Hoi, ik ben Tijn de Ruiter, 10 jaar oud. In 2012 debuteerde ik al bij de Mini's van Argon. Daarna heb ik de interne competities, UEFA en Champions League, doorlopen.
Vorig seizoen ben ik voor het eerst regionale competitie gaan spelen met de JO10-2 en ben ik kampioen geworden! Dit seizoen speel ik met veel plezier als rechtsback in de JO11-4.
Naast voetbal tennis ik en speel ik graag buiten met mijn vrienden. Mijn favoriete Eredivisie team is PSV en mijn favoriete speler is Lionel Messi.

Argon - FC 's-Gravenzande: Cas Bakker, Argon JO11-1
Mijn naam is Cas Bakker, ik ben 9 jaar. Ik zit al sinds mijn vijfde jaar op voetbal bij Argon en op dit moment voetbal ik in de JO11-1. Argon en Ajax zijn mijn favoriete clubs. Mijn ooms Rene Spanjerberg en Frank Verlaan hebben vroeger ook in het eerste van Argon gespeeld. Ik hoop dat mij dat ook gaat lukken! Om nog beter te worden moet ik nog veel leren. Ik zou het leuk vinden als er bij Argon meer trainingsmateriaal komt en daarom heb ik een brief geschreven naar het Schipholfonds om te kijken of Argon daar geld voor kan krijgen. Ik heb wel al gehoord dat ik een geldprijs voor Argon gewonnen heb maar hoeveel het is hoor ik op woensdag 22 november tijdens een feestelijke prijsuitreiking op Schiphol. Erg spannend dus.

Argon - Zeevogels (beker): Jayden van Eijk, Argon JO11-3
Hallo, ik ben Jayden van Eijk en ik ben 10 jaar. Op mijn 5e ben ik bij Argon in de mini’s gaan voetballen en nu speel ik in de Jo11-3 Voetbal is mijn grootste hobby. Daarnaast vind ik de Playstation heel leuk en sta ik graag op de trampoline.
Mijn favoriete club is Ajax, waar ik soms heen ga. Maar ik vind het ook heel leuk om naar Argon1 te kijken dus ik heb er heel veel zin in om pupil van de week te zijn!