U bent nu hier: Homepage  > Pupil van de week 2017 - 2018

Pupil van de week 2017 - 2018

Laatst bijgewerkt op: 15-10-2017
Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Bij de thuiswedstrijden wordt er een pupil van de week uitgenodigd, hieronder ziet u de keuze die in de loop van het seizoen wordt aangevuld.

Argon - Swift: Mikolaj Maciejewski, Argon JO10-2
Ik ben Mikolaj Maciejewski, woon in Mijdrecht en begon bij Argon te voetballen toen ik zes jaar was. Ik begon bij de UEFA cup daarna ging ik naar de Champions League vier seizoenen spelen. Nu ben ik negen jaar en speel ik in JO10-2.
Mijn hobby's zijn computerspelletjes spelen en voetballen. Ik vind het ontzettend leuk om pupil van de week te zijn. Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren want dit is mijn eerste keer als pupil van de week.
Ik vind het heel spannend en ik vind het heel leuk om met oudere spelers een warming up te hebben en op goal te schieten bij een oudere keeper. Ik ben heel benieuwd.

Argon - Hoek: Dinand Manhave, Argon JO10-1
Ik ben Dinand Manhave, 9 jaar oud en ik woon in Mijdrecht. Ik zit op de Eendracht in groep 6.Sinds mijn 4e jaar voetbal ik met veel plezier bij Argon, nu in JO 10-1 en ik hoop dit nog heel lang te doen.
Ik ben gek van voetbal, ik heb dit jaar een seizoenkaart bij FC Utrecht bij elkaar gespaard en ik ben de aller-, aller-, allergrootste fan van onze Utrechtse parel, Mark van der Maarel!
Naast voetballen heb ik nog een aantal andere hobby’s die ik graag uitoefen zoals vissen en spelen op de PlayStation. Uiteraard mag ik YouTube kijken ook niet vergeten te noemen.
Ik heb wel veel geluk bij Argon, afgelopen jaar heb ik de meeste loten van de grote club actie verkocht en nu dan dus pupil van de week. Ik ben hier super blij mee!

Argon - Nootdorp: Justin van Leeuwen, Argon JO11-5
Hoi, ik ben Justin van Leeuwen en ik ben bijna 10 en vind voetbal het leukste wat er is, daarom ging ik ook uit mijn dak toen ik hoorde dat ik pupil van de week ben.Mijn hobby´s zijn: voetballen, gamen en buiten spelen. Ik zit vanaf mijn 5e op voetbal en ik vind het super. Mijn favoriete voetbalclub is: Ajax. Ik zit op De Windroos in Mijdrecht en zit in groep 7. Mijn favoriete speler is Kasper Dolberg en Jasper Cillessen.

Argon - Noordwijk: Tijn de Ruiter, Argon JO11-4
Hoi, ik ben Tijn de Ruiter, 10 jaar oud. In 2012 debuteerde ik al bij de Mini's van Argon. Daarna heb ik de interne competities, UEFA en Champions League, doorlopen.
Vorig seizoen ben ik voor het eerst regionale competitie gaan spelen met de JO10-2 en ben ik kampioen geworden! Dit seizoen speel ik met veel plezier als rechtsback in de JO11-4.
Naast voetbal tennis ik en speel ik graag buiten met mijn vrienden. Mijn favoriete Eredivisie team is PSV en mijn favoriete speler is Lionel Messi.