U bent nu hier: Homepage  > Pupil van de week 2017 - 2018

Pupil van de week 2017 - 2018

Laatst bijgewerkt op: 21-05-2018
Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Bij de thuiswedstrijden wordt er een pupil van de week uitgenodigd, hieronder ziet u de keuze die in de loop van het seizoen wordt aangevuld.

Argon - Swift: Mikolaj Maciejewski, Argon JO10-2
Ik ben Mikolaj Maciejewski, woon in Mijdrecht en begon bij Argon te voetballen toen ik zes jaar was. Ik begon bij de UEFA cup daarna ging ik naar de Champions League vier seizoenen spelen. Nu ben ik negen jaar en speel ik in JO10-2.
Mijn hobby's zijn computerspelletjes spelen en voetballen. Ik vind het ontzettend leuk om pupil van de week te zijn. Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren want dit is mijn eerste keer als pupil van de week.
Ik vind het heel spannend en ik vind het heel leuk om met oudere spelers een warming up te hebben en op goal te schieten bij een oudere keeper. Ik ben heel benieuwd.

Argon - Hoek: Dinand Manhave, Argon JO10-1
Ik ben Dinand Manhave, 9 jaar oud en ik woon in Mijdrecht. Ik zit op de Eendracht in groep 6.Sinds mijn 4e jaar voetbal ik met veel plezier bij Argon, nu in JO 10-1 en ik hoop dit nog heel lang te doen. 
Ik ben gek van voetbal, ik heb dit jaar een seizoenkaart bij FC Utrecht bij elkaar gespaard en ik ben de aller-, aller-, allergrootste fan van onze Utrechtse parel, Mark van der Maarel!
Naast voetballen heb ik nog een aantal andere hobby’s die ik graag uitoefen zoals vissen en spelen op de PlayStation. Uiteraard mag ik YouTube kijken ook niet vergeten te noemen.
Ik heb wel veel geluk bij Argon, afgelopen jaar heb ik de meeste loten van de grote club actie verkocht en nu dan dus pupil van de week. Ik ben hier super blij mee!

Argon - Nootdorp: Justin van Leeuwen, Argon JO11-5
Hoi, ik ben Justin van Leeuwen en ik ben bijna 10 en vind voetbal het leukste wat er is, daarom ging ik ook uit mijn dak toen ik hoorde dat ik pupil van de week ben.Mijn hobby´s zijn: voetballen, gamen en buiten spelen. Ik zit vanaf mijn 5e op voetbal en ik vind het super. Mijn favoriete voetbalclub is: Ajax. Ik zit op De Windroos in Mijdrecht en zit in groep 7. Mijn favoriete speler is Kasper Dolberg en Jasper Cillessen.

Argon - Noordwijk: Tijn de Ruiter, Argon JO11-4
Hoi, ik ben Tijn de Ruiter, 10 jaar oud. In 2012 debuteerde ik al bij de Mini's van Argon. Daarna heb ik de interne competities, UEFA en Champions League, doorlopen.
Vorig seizoen ben ik voor het eerst regionale competitie gaan spelen met de JO10-2 en ben ik kampioen geworden! Dit seizoen speel ik met veel plezier als rechtsback in de JO11-4.
Naast voetbal tennis ik en speel ik graag buiten met mijn vrienden. Mijn favoriete Eredivisie team is PSV en mijn favoriete speler is Lionel Messi.

Argon - FC 's-Gravenzande: Cas Bakker, Argon JO11-1
Mijn naam is Cas Bakker, ik ben 9 jaar. Ik zit al sinds mijn vijfde jaar op voetbal bij Argon en op dit moment voetbal ik in de JO11-1. Argon en Ajax zijn mijn favoriete clubs. Mijn ooms Rene Spanjerberg en Frank Verlaan hebben vroeger ook in het eerste van Argon gespeeld. Ik hoop dat mij dat ook gaat lukken! Om nog beter te worden moet ik nog veel leren. Ik zou het leuk vinden als er bij Argon meer trainingsmateriaal komt en daarom heb ik een brief geschreven naar het Schipholfonds om te kijken of Argon daar geld voor kan krijgen. Ik heb wel al gehoord dat ik een geldprijs voor Argon gewonnen heb maar hoeveel het is hoor ik op woensdag 22 november tijdens een feestelijke prijsuitreiking op Schiphol. Erg spannend dus.

Argon - Zeevogels (beker): Jayden van Eijk, Argon JO11-3
Hallo, ik ben Jayden van Eijk en ik ben 10 jaar. Op mijn 5e ben ik bij Argon in de mini’s gaan voetballen en nu speel ik in de Jo11-3 Voetbal is mijn grootste hobby. Daarnaast vind ik de Playstation heel leuk en sta ik graag op de trampoline.
Mijn favoriete club is Ajax, waar ik soms heen ga. Maar ik vind het ook heel leuk om naar Argon1 te kijken dus ik heb er heel veel zin in om pupil van de week te zijn!     

Argon - Rijsoord: Esmee de Groot, Argon MO11-1
Ik ben Esmee de Groot, ben 9 jaar en speel in de MO11-1 van Argon. Voetbal is supergaaf. Ik kan op doel staan en verdedigen. Mijn favoriete elftal is het Nederlandse Vrouwenelftal. Mijn favoriete speelster is Lieke Martens. Ik weet nog dat wij door haar doelpunt op 2-1 voorsprong kwamen in de EK finale tegen Denemarken. Uiteindelijk wonnen we met 4-2! 
Voetbal is een superleuke meidensport!   

Argon - Rijnvogels: Milan Aarsman, Argon JO11-2 
Ik ben Milan Aarsman, 10 jaar en kom uit Mijdrecht. In de Uefa cup ben ik begonnen met voetballen en dit jaar voetbal ik in JO11-2. Ik heb het enorm naar mijn zin in het team, waar Teun en Nick de trainers zijn. Het liefst speel ik als rechtsbuiten. Samen met mijn broertje Sem voetballen wij graag met vriendjes op het Cruijff Court of bij Argon zelf. Ook kijk ik veel voetbalfilms op YouTube om nieuwe trucs te leren.
Mijn favoriete club is Ajax, maar ook FC Barcelona vind ik super goed. Vorig jaar ben ik op vakantie bij Camp Nou geweest. Ik ben daar toen vanuit de spelerstunnel het veld op gerend. Dat was een fantastisch gevoel en mijn grote droom is om daar ooit zelf te voetballen. Ik ben erg trots dat ik pupil van de week ben geworden en weet zeker dat het een super mooie dag gaat worden                

Argon - Smitshoek: Mick Nieuwkoop, Argon JO10-2
Hallo allemaal, ik ben Mick Nieuwkoop. Ik ben 9 jaar en zit in groep 6 op De Fontein. Ik voetbal al 2,5 jaar met veel plezier bij Argon; eerst 2 jaar bij de Champions League en vanaf dit seizoen in een eigen team, de JO10-2; dit vind ik leuker.
Naast voetbal doe ik ook aan zwemvaardigheid; dat is ook 2 avonden in de week, dus ik ben veel aan het sporten! Verder hou ik van gamen.
Mijn favoriete voetbalclubs zijn FC Barcelona en Ajax en de beste speler vind ik Messi. Ik wil net zo goed worden als hem! Ik ben superblij dat ik pupil van de week mag zijn!!!
Groetjes van Mick

Argon - RVVH: Jayden Peeters, Argon JO11-5
Hoi allemaal, mijn naam is Jayden Peeters. Ik ben 10 jaar en kom uit Mijdrecht. Dit seizoen speel ik in JO11-5 en heb het erg naar mijn zin. Als ik zelf niet aan het voetballen ben kijk ik graag naar Ajax en FC Utrecht. Afgelopen weekend ging er een droom in vervulling toen ik het veld op mocht met Mark van der Maarel tegen Ajax.
Ik wens iedereen een hele fijne wedstrijd.

Argon - Achilles Veen: Milan Schohaus, Argon JO11-5
Ik ben Milan Schohaus (spreek je uit als Showhous),10 jaar en helemaal gek van voetbal. Sinds mijn 6e voetbal ik met veel plezier bij Argon, ik speel nu in JO11-5.
Ik woon vlak bij Argon en als het even kan ga ik naar het Cruijff court om daar te voetballen. Ik ben groot fan van Ajax en in het bijzonder van Justin Kluivert omdat ik net als hij linksbuiten speel en naast voetbal hou ik ook veel van gamen.
De vorige keren dat we mochten loten om met het 1e mee te lopen had ik pech, nu ben ik erg blij dat ‘t gelukt is. Ik kijk er erg naar uit om pupil van de week te zijn.

Argon - Jodan Boys: Naomi van der Wilt, Argon MO11-1
Hallo, ik ben Naomi van der Wilt en ik ben negen jaar. En ik voetbal bij Argon in de MO11-1, mijn hobby's zijn voetbal en scouting.
Ik vind het heel leuk bij Argon, omdat ik een heel leuk en gezellig team heb en ik veel leer van Niels en Youri. 
Mijn broer Rody voetbalt ook bij Argon en die is ook weleens scheidsrechter geweest bij ons. Dat vond ik heel leuk.

Argon - Zwaluwen: Marijn de Groot, Argon JO11-4
Hoi, ik ben Marijn de Groot en ik ben 11 jaar oud. Ik ben bij Argon begonnen bij de Champions League en sinds dit seizoen vaste keeper bij de JO11-4. Voetballen vind ik te gek. 
Ik spreek vaak af met mijn vrienden op het Cruijf Court of op het schoolplein om te voetballen. Naast voetbal zit ik op schaken en speel ik graag op de PS4. 
Mijn favoriete Eredivisie team is Ajax en mijn favoriete speler is Lionel Messi.

Argon - AFC: Floris Voorbij, Argon JO11-1
Hee allemaal, wat fijn dat ik pupil van de week mag zijn. Dat vind ik echt gaaf! Ik ben Floris Voorbij en begin dit jaar ben ik 11 geworden. Ik speel 9 vs 9 in de JO11-1 en speel daar meestal centraal achterin. Daarom ben ik, naast fan van FC Utrecht, ook een enorme fan van Mark van de Maarel. In het buitenland ben ik fan van Real Madrid en dan van Christiano Ronaldo in het bijzonder. Zo een omhaal als tegen Juventus van deze week zou ik ook nog wel eens willen maken.
Ik ben dan nog wel jong maar heb al wel een paar mooie momenten als voetballer beleefd. In de Argon Champions League heb ik eens drie keer gescoord en dat terwijl ik de keeper was! En dit seizoen scoorde ik in de blessuretijd de winnende treffer tegen Legmeervogels. Dat was echt kicken! Mede daardoor zijn we in het najaar kampioen in de hoofdklasse 4 geworden. Na de winter spelen we in de hoofdklasse 2 en daar is het allemaal wel wat zwaarder. Maar na 1 winst en 2 gelijke spelen zijn we nog steeds ongeslagen. Dat hopen we nog lange tijd vol te houden.
Ik hoop dat het eerste vandaag de drie punten binnenhaalt, die kunnen ze goed gebruiken. En over een paar jaar hoop ik ook in het eerste te staan. Veel plezier met de wedstrijd!

Argon - Ter Leede: Jay Schuurman, Argon JO11-2
Ik ben Jay Schuurman. Superleuk dat ik pupil van de week mag zijn! Ik speel al vanaf mijn 5e jaar bij Argon, nu speel ik in de JO11-2. Ik vind centraal achterin de leukste positie om te spelen.
Mijn favoriete eredivisieclub is Feyenoord en de beste speler vind ik Jörgensen. Atletico Madrid en Tottenham Hotspur vind ik de leukste buitenlandse clubs en de beste speler vind ik Griezmann.
Mijn hobby’s zijn voetballen badminton en spelen op de PlayStation.

Argon - SteDoCo: Jairo Rozalina, Argon JO10-1
Hallo, ik ben Jairo Rozalina en ben 9 jaar oud en woon in Mijdrecht. Ik ben een groot voetballiefhebber. Ik voetbal vanaf mijn vijfde bij Argon, op dit moment speel ik in JO10-1. Ik ben een grote fan van Ajax en hoop ooit een grote voetballer te worden.Ik vind het super dat ik deze keer pupil van de week mag zijn en hoop dat Argon een goede wedstrijd zal spelen. 
Stichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmVenen+Into+BusinessReurings+Onroerend+GoedPiton+ConsultancyVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Handling+Company+MijdrechtVan+ZuylenLabre+Advocaten

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\