U bent nu hier: Homepage  > Argon-Ladru voetbalschool

Argon-Ladru voetbalschool

Laatst bijgewerkt op: 10-01-2018
Ook in de 2e seizoenshelft gaat Argon een samenwerkingsverband met de Ladru Academy aan.  

De "Argon-Ladru voetbalschool” in Mijdrecht start weer op zondag 28 januari 2018. Door deze unieke samenwerking kan iedereen (tussen de 5 en 15 jaar), die zichzelf nog verder wil ontwikkelen en een completere voetballer wil worden, hieraan meedoen.   

Het concept blijft hetzelfde en is zo speciaal, omdat we de club centraal houden. In tegenstelling tot de door vele voetbalscholen gehanteerde motieven willen wij juist naast het verbeteren van de individuele techniek van de speler, ook met onze kennis de vereniging en de trainers versterken. De vereniging houdt hierbij de controle over het voetbal en zo blijft het voetbal altijd centraal staan binnen de club.   

Voor de individuele speler staat er, iedere week, in zijn eigen trainingsaccount van “soccer-play” een training klaar. Nu kan hij hiervoor reeds inloggen en alvast de belangrijkste technieken bekijken die we in de komende week zullen gaan behandelen.   

Maak een begin met je eigen ontwikkelingsplan, onder deskundige begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers van de “Ladru Academy” en krijg daarbij de beste instructies.   

Schrijf je nu in via deze link. De eerste training start weer op zondag 28 januari, dus schrijf je snel in, want VOL=VOL.               

Team Argon-Ladru Voetbalschool


600_Argon-ladru-Blok-2-page-001.jpg

600_Argon-ladru-Blok-2-page-002.jpg
van+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Van+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkPiton+ConsultancyVenen+Into+BusinessHandling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsLabre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\