U bent nu hier: Homepage  > De Club

De Club

Laatst bijgewerkt op: 09-09-2013

Over SV Argon

De sportvereniging Argon is een omni-vereniging, die in 1971 is ontstaan na een fusie tussen de drie voetbalverenigingen in Mijdrecht en Wilnis. De vereniging heeft momenteel drie afdelingen: veldvoetbal, basketball en zaalvoetbal, waarvan de veldvoetbalafdeling de grootste is. De afdelingen basketball en zaalvoetbal zijn later toegevoegd aan de vereniging, die in eerste instantie slechts veldvoetbal kende. De geschiedenis van de vereniging kunt u terug lezen onder het hoofdstuk historie, terwijl u elders op deze website alle overige informatie over het reilen en zeilen van sv Argon kunt vinden.

Foto van Foto van Foto van