U bent nu hier: Homepage  > Vertrouwenscontactpersonen

Vertrouwenscontactpersonen

Laatst bijgewerkt op: 11-03-2019

Argon heeft twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld als vertrouwelijk aanspreekpunt voor Argon leden en overige Argon betrokkenen bij incidenten op het gebied van seksuele intimidatie, wangedrag en overige vormen van gedrag waardoor men zich benadeeld of gedupeerd voelt. Zij kunnen rechtstreeks benaderd worden en hebben als taak te luisteren, te adviseren, te signaleren en hulp en oplossingsmogelijkheden aan te reiken bij gedragsproblemen. Indien nodig leggen zij contact met vertrouwenspersonen van het NOC/NSF. Vertrouwenscontactpersonen behandelen verkregen informatie strikt vertrouwelijk met uitzondering van situaties waarbij ernstige schade voor de vereniging of wezenlijke risico's voor derden dreigt.                                                                                     
Mochten er zaken zijn, die u wilt bespreken of aanhangig maken, dan is er de gelegenheid om in contact te komen met een van de aangestelde contactpersonen:
 
Rob Werkhoven  06 54674166    vertrouwenscontactpersoon1@svargon.nl
Ellen Prins  06 29220736    vertrouwenscontactpersoon2@svargon.nl

Vermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtVenen+Into+BusinessVerkaik+Holding+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmPiton+ConsultancyLabre+Advocaten

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\