U bent nu hier: Homepage  > The School studiebegeleiding

The School studiebegeleiding

Laatst bijgewerkt op: 09-12-2013

SV Argon werkt samen met huiswerkinstituut The School. Wij willen onze jongens en meiden de mogelijkheid geven om structuur aan te brengen in het organiseren van hun huiswerk. Uit school naar de voetbalclub, een frisse omgeving. Even wat eten met vrienden van de club, vervolgens wordt het huiswerk gepland, gemaakt, overhoord en nabesproken. Hierna kan er met een voldaan gevoel worden getraind. Zo wordt de tijd efficiënt ingedeeld en blijft er na de training tijd over voor andere zaken naast school en voetbal.

Wilt u uw kind kennis laten maken met The School? Stuur dan een mailtje naar Paul Eggink van The School (paul@theschool.nl) of bel 020-2602117.

www.theschool.nl