U bent nu hier: Homepage  > Trainingsinformatie

Trainingsinformatie

Laatst bijgewerkt op: 14-03-2016

De afdeling veldvoetbal heeft tot de oplevering van het nieuwe kunstgras hoofdveld de beschikking over meerdere trainingsvelden, die in totaal de ruimte beslaan van 2 1/2 voetbalveld: veld 7 is het veld in het verlengde van het hoofdveld, veld 8 is het halve veld in het verlengde van het kunstgrasveld (veld 3), dat gebruikt wordt als wedstrijdveld én als trainingsveld. Na de oplevering van het hoofdveld verandert deze situatie dus ingrijpend en zal een vernieuwd schema van toepassing worden.

Bij normale omstandigheden kunnen deze velden allemaal gebruikt worden en dan is dit schema van toepassing, maar mocht door regenval of andere weersomstandigheden geen gebruik gemaakt kunnen worden van de grastrainingsvelden, dan zijn vanaf circa eind september alleen de twee kunstgrasvelden beschikbaar. Indien deze situatie langer duurt, zal worden overgegaan naar een alternatieve schema. Dit geldt dus niet, als er incidenteel geen gebruik gemaakt kan worden van de grasvelden! U kunt bij de melding op de homepage zien, wanneer het alternatieve schema van kracht wordt. Omdat er dan twee velden beschikbaar zullen zijn, vraagt het wel wat aanpassing, waar we u natuurlijk hartelijk voor danken.


Het normale trainingsschema wordt getoond als u op de knop klikt, of als u het in pdf formaat wil zien kunt u op de onderaan vermelde bijlage klikken. 

 

Dit artikel heeft de volgende bijlagen:


Trainingsschema 2017-2018 versie 06 januari 2018.pdf
Alternatief trainingsschema 2017-2018 versie 06 januari 2018-1.pdf
Flynth+adviseurs+en+accountantsReurings+Onroerend+GoedJumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtVermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Ziekenhuis+AmstellandABN+AMRO+Bank+N.V.Stichting+Ronde+Venen+Fondsvan+der+HelmVan+ZuylenVerkaik+Holding+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\