U bent nu hier: Homepage  > Trainingsinformatie

Trainingsinformatie

Laatst bijgewerkt op: 05-09-2018

De afdeling veldvoetbal heeft tot de oplevering van het nieuwe kunstgras hoofdveld de beschikking over meerdere trainingsvelden, die in totaal de ruimte beslaan van 3 voetbalvelden:veld 1 en veld 3 zijn kunstgrasvelden, veld 7 is het grasveld in het verlengde van het hoofdveld oftewel veld 1.

Bij normale omstandigheden kunnen deze velden allemaal gebruikt worden en dan is het onderstaande schema van toepassing, maar mocht door regenval of andere weersomstandigheden geen gebruik gemaakt kunnen worden van het grastrainingsveld, dan zijn alleen de twee kunstgrasvelden beschikbaar. Indien deze situatie langer duurt, zal worden overgegaan naar een alternatieve schema. Dit geldt dus niet, als er incidenteel geen gebruik gemaakt kan worden van de grasvelden! U kunt bij de melding op de homepage zien, wanneer het alternatieve schema van kracht wordt. Omdat er dan twee velden beschikbaar zullen zijn, vraagt het wel wat aanpassing, waar we u natuurlijk hartelijk voor danken.


Het normale trainingsschema wordt getoond als u op de hieronder vermelde pdf-bijlage klikt. 

 

Dit artikel heeft de volgende bijlagen:


Trainingsschema 2018-2019 versie 6 d.d. 17-09-18.pdf
Alternatief trainingsschema 2018-2019 versie 21 januari 2019.pdf
Van+Zuylenvan+der+HelmPiton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedVenen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.Jumbo+VeenbrinkHandling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenStichting+Ronde+Venen+Fonds

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\