U bent nu hier: Homepage  > Reglement vergoedingen

Reglement vergoedingen

Laatst bijgewerkt op: 28-09-2016

Het bestuur van sv Argon heeft besloten dat het navolgende van toepassing is t.a.v. een eventuele vergoeding voor het draaien van kantinediensten:

Dit recht bestaat alléén indien per seizoen minimaal 10 volledige kantinediensten gedraaid zijn.
Een volledige kantinedienst bedraagt in het weekeinde 4 uur en doordeweeks 3 uur.
De vergoeding per volledige dienst is gesteld op € 8,00.
Voor de keuken geldt een minimale leeftijd van 16 jaar, achter de bar is dat 18 jaar.
Het aantal gedraaide bardiensten wordt bijgehouden door de kantinebeheerder. Mensen die kantinediensten draaien kunnen op verzoek inzicht krijgen in deze administratie, waar het hun eigen aantal diensten betreft.
De eventuele vergoeding wordt op verzoek van het betreffende persoon uitbetaald. Uitbetaling vindt slechts eenmaal, aan het einde van het seizoen plaats.

Er moet door de vrijwilliger, die minimaal 10 volledige kantinediensten heeft gedraaid, aangegeven worden of er uitbetaald moet worden, onder vermelding van de naam en het bank- cq. girorekeningnummer. Deze mail moet gestuurd worden aan de kantinecommissie@svargon.nl.