U bent nu hier: Homepage  > Sanctiereglement

Sanctiereglement

Laatst bijgewerkt op: 28-09-2016

Sanctiereglement bij niet nakomen verplichte kantinedienst

Het niet komen opdagen voor een kantinedienst wordt als niet sportief beschouwd en zal gesanctioneerd worden, waarbij de sanctie zwaarder wordt naarmate men, ondanks aanmaningen, niet aan zijn verplichtingen voldoet. Het bestuur betreurt het dat deze maatregel moet worden ingevoerd maar is helaas onontkoombaar en dient ook ter bescherming van de overgrote meerderheid der leden (of ouders van jeugdleden) die hun sportieve plicht wel nakomen.

De mogelijke sancties zullen hierna stapsgewijs uiteen gezet worden:

In geval van het niet verschijnen voor een ingeroosterde kantinedienst zal er binnen een week met de niet verschenen speler of ouder van jeugdspeler contact worden gezocht waarin hij/zij op zijn tekortkoming wordt gewezen. Indien blijkt dat het niet opkomen moedwillig heeft plaats gevonden, dan zal tot schorsing van 1 wedstrijd voor de speler of jeugdspeler worden overgegaan.
Indien het niet opkomen komt door zaken die niet aan het lid te wijten zijn, dan zal deze speler of zijn ouder(s) op korte termijn opnieuw ingeroosterd worden. Komt men dan wederom niet opdagen, dan zal tot schorsing van 2 wedstrijden voor de speler of jeugdspeler worden overgegaan.
Eventuele schorsingen die nog niet uitgezeten zijn gaan over naar het nieuwe seizoen.

Handling+Company+MijdrechtABN+AMRO+Bank+N.V.Van+ZuylenVerkaik+Holding+B.V.Ziekenhuis+AmstellandReurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsLabre+AdvocatenStichting+Ronde+Venen+FondsKingsalmarktVermeij+Beheer+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.