U bent nu hier: Homepage  > Evenementencommissie

Evenementencommissie

Laatst bijgewerkt op: 31-12-2015

Natuurlijk is het bedrijven van sport het allerbelangrijkste dat er binnen onze sportvereniging is, maar om elkaar ook eens op een andere manier mee te maken, organiseert de Evenementencommissie allerlei activiteiten.

Vooral voor de jeugd wordt er van alles georganiseerd, zoals de vossenjacht aan het begin van het seizoen, eigenlijk de openingsactiviteit voor de pupillen, het Sinterklaasfeest voor de E- en F-pupillen, het Paaseieren zoeken op een zondagmorgen rond Pasen voor de allerkleinsten onder onze leden en de sportdag(en) voor de pupillen, meestal als een van de laatste activiteiten van het seizoen.
Maar ook zijn er bijvoorbeeld de Nieuwjaarsreceptie op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar en het medewerkersfeest, waar deze commissie zich voor inzet.

Zoals bijna bij iedere commissie kan ook deze groep helpende handen gebruiken. Voelt u zich aangetrokken tot het meehelpen bij deze activiteiten, schroom dan niet om contact op te nemen.Naam Functie Mobiel E-mailadres
Cornelissen, Vincent LID 06-12130220 sandravincent32@gmail.com
Dijk, Leon van LID
Gerrits, Misja LID
Hofstee, Hans LID
Koning, Marcel de LID
Kroef, Liesbeth van der LID 06-46287898 kroef9@ziggo.nl
Verlaan, Monique LID 06-55512893 moniqueverlaan@gmail.com
Vermeij, Claudia LID 06-21824489 vermeij.c76@gmail.com
Van+ZuylenHandling+Company+MijdrechtJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Labre+AdvocatenPiton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.Flynth+adviseurs+en+accountantsZiekenhuis+AmstellandJumbo+VeenbrinkABN+AMRO+Bank+N.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ACTIEBLOK

Argon-Ladru+voetbalschool

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

0297 281886
0297 286078